Храм для поклоніння коровам в Еміратах обійшовся в 16 мільйонів доларів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Новий індуїстський храм відкрився в ОАЕ в районі Джебель-Алі в еміраті Дубай для забезпечення релігійних нужд і як місце підтримки індійської общини — найбільшої у місті. Орієнтовна вартість храму склала 16 мільйонів доларів» («arabi21», 4 жовтня 2022 року).

«Ар-Рая»: член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Кувейті Абдульазіз аль-Мунаіс прокоментував дану подію:

«Правителі Еміратів як зазвичай перевіряють почуття мільйонів мусульман, відкриваючи на мусульманських землях храм многобожників, які окупували Кашмір.

Правителі Еміратів учора загравали з окупантами Благословенної землі і прийняли ката Сирії Башара після того, як він вбив два мільйони мусульман, а 12 мільйонів вимусив до втечі із країни. Вони перетворили ісламський Дубай у місто, яке суперничає з містами Заходу у аморальності, порочності і проституції. Тому їх дозвіл на будівництво храму не викликає ніякого подиву.

Швидше, дивує те, що ці та до них подібні правителі досі сидять на шиї у мусульман. Більше того, вони піклуються про невірних і многобожників і допомагають їм принижувати мусульман від їх же імені!

О, мусульмани! Вже настав час, щоб велика Ісламська Умма поклала край епосі зрадництва, підлості і рабства, настав час скинути тиранів і встановити Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّ اللَّهَ لَا يُعَذِّبُ الْعَامَّةَ بِعَمَلِ الْخَاصَّةِ حَتَّى يَرَوُا الْمُنْكَرَ بَيْنَ ظَهْرَانَيْهِمْ وَهُمْ قَادِرُونَ عَلَى أَنْ يُنْكِرُوهُ، فَلَا يُنْكِرُونَهُ، فَإِنْ فَعَلُوا ذَلِكَ عَذَّبَ اللَّهُ الْعَامَّةَ وَالْخَاصَّةَ

«Аллах не карає людей тільки за [засуджувані] дії окремих осіб. Так триває до тих пір, поки вони не зроблять [засуджувані] діяння, які люди здатні змінити, але вони не зроблять цього. І тоді Аллах дозволить знищити усіх без винятку».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №412
16 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
12 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню