Члени ПА проходять навчання під контролем США

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Журнал «Аль-Ваъй» в 434 випуску опублікував новину: «Газета «Haaretz», посилаючись на журналіста Амоса Харела, повідомила, що сили безпеки Палестинської автономії нещодавно пройшли навчання в столиці Йорданії Аммані під контролем американців.

«Ізраїльські» сили безпеки занепокоєні зміненням мислення співробітників палестинських служб безпеки,які схильні підтримати опір на Західному березі, що представляє собою брешь в координації дій з окупантами. «Haaretz» зазначила, що «Ізраїль», Палестинська адміністрація і Сполучені Штати нещодавно обговорили подальші кроки по підвищенню потенціалу палестинських служб безпеки. «Ізраїль» не виключає можливості надати палестинським спецслужбам зброю і боєприпаси з метою підсилення їх сили проти озброєних груп.

Також була запропонована ідея створення добре навченого і озброєного палестинського спецназу, щоб направити його на боротьбу з бійцями озброєного опору із «ХАМАС» і «Ісламського джихаду». В статті говорилось про продовження зустрічей з питань безпеки на високому рівні між Палестинською адміністрацію і єврейським утворенням. Газета підсумувала, що в «Ізраїлі» немає єдиної думки щодо відношень з палестинськими службами безпеки. Є розбіжності відносно питання про надання додаткових повноважень і підтримання координації дії з ПА, або усе ж таки необхідно ігнорувати палестинську службу безпеки і почати повномасштабну операцію по забезпеченню безпеки на Західному березі».

«Ар-Рая»: «Ісламська акида пов’язує народ Палестини і Ісламську Умму з Благословенною землею. І до тих пір, поки Іслам міцний в серцях мусульман, вони не відмовляться від ворожнечі з єврейським утворенням. З дозволу Аллаха, ані Америка, ані євреї, ані мусульманські правителі не зможуть віддалити палестинців від їх ісламської основи, навіть якщо адміністрації Дейтона і його приспішникам вдалось досягти уявного успіху. Скоро Благословенна Палестина буде звільнена, а єврейське утворення — знищено на корені. На того, хто зрадив свій народ, чекає поганий кінець, як в цьому світі, так і в Наступному житті».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №413
23 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
19 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню