Ненависть вже проявилась у них на вустах, але в їх серцях приховується іще більша ненависть

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Голова зовнішньополітичного відомства Європейського Союзу Жозеп Боррель у минулий четвер заявив, що Європа — це «сад», а решта світу — «джунглі», і попередив, що ці джунглі скоро захоплять сад («Аль-Джазіра», 19 жовтня 2022 року).

Боррель сказав: «Європа — це сад. Ми побудували найкраще поєднання політичної свободи, економічного процвітання і соціальної згуртованості, яке коли-небудь було створено людством. Решта світу — це не зовсім сад, решта світу … більша частина світу — це джунглі».

«Ар-Рая»: «Борелль згодом вибачився за свої слова, сказавши, що вони були вирвані із контексту і неправильно зрозумілі. Але в дійсності він виразив свій внутрішній стан, він розкрив західне мислення «білої людини». Вони вважають себе краще і вище інших людей, для них решта людей — це персонал, який повинен їх обслуговувати, і прикладів цьому — багато. При колонізації Американського континенту вони взялись винищувати місцеве населення, а потім почали викрадати десятками тисяч африканців, щоб використовувати їх у якості рабів. Расова дискримінація в їх країнах існує по сей день. Вони колонізували Африку і мусульманські країни і продовжують грабувати їх багатства. Вони встановили відмінність між українськими (білими) біженцями та іншими переселенцями. Вони говорять про порушення свободи думки, погляду і особистої свободи, коли мова йде про мусульман та їх цінності.

Борелль сказав про соціальну згуртованість в Європі, але по факту її не існує, більша частина європейської родини розпалась. Народи Європи ненавидять один одного, і тому замість міцного союзу вони мають союз слабкий і розколотий, в якому відсутня політична єдність».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №414
1 Рабі ус-сані 1444 р.х.
26 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню