Звернення до щирих офіцерів армії Єгипту

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Єдиний шлях успіху будь-якої революції в мусульманських країнах — це рух до проекту Умми, тобто до Праведному Халіфату, а також підтримка його з боку щирих володарів сили із числа мусульманських армій.

Усі інші шляхи, окрім цього, є замкнутим порочним колом, зберігаючи і зміцнюючи залежність від колоніальних країн. Хізб ут-Тахрір несе ісламський політичний проект і закликає Умму прийняти його і підтримати. Хізб ут-Тахрір шукає допомогу у щирих синів мусульманських армій, щоб вони надали підтримку для повної реалізації цього проекту в життя. Ця ідея стала громадською думкою в Уммі, яка любить свою релігію і бажає жити по її законам.

О, щирі офіцери єгипетської армії! Знайте, що ви відповідальні перед Всевишнім Аллахом за кожен злочин єгипетського режиму, який виступив проти Аллаха, Його релігії і щирих Його рабів. Ви — в безпеці, гроші і привілеї засліпили вас, хоча в дійсності це хабар, щоб ви стримували народ і надавали можливість Заходу грабувати наші багатства. Ви бачите, як ваш народ страждає і як життя його погіршується, так будьте для них порятунком, підтримайте свою релігію і встаньте на сторону народу.

Ви стоїте на порозі нової революції, і Хізб ут-Тахрір надає вам проект, який втілює прагнення народу і вирішує усі проблеми людини, і не подібний цей проект капіталістичній ілюзії і міражу. Прийміть його і надайте йому підтримку, адже ви і ваш народ більш гідні цього! Нехай цей проект стане вашою вимогою, від якої ви не відмовитесь, адже в ньому міститься довольство вашого Господа і порятунок народу Єгипту від лещат Заходу, його інструментів і порочної системи. Нехай він буде вашою метою, можливо, Всевишній Аллах виконає Свою обіцянку, і вашими руками буде встановлений Другий Праведний Халіфат, а ви отримаєте велику перемогу.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №415
8 Рабі ус-сані 1444 р.х.
2 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню