Арешти членів Хізб ут-Тахрір в Тунісі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В п’ятницю 11 листопада 2022 року спецслужби Туніса арештували десятьох членів партії «Хізб ут-Тахрір». Це трапилось під час виступу перед мечеттю «Аль-Фатх», де партія виразила протест політиці продажу Туніса МВФ, проводимої урядом країни. 17 листопада усіх затриманих членів партії відпустили, вручивши повістки.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Тунісі випустив прес-реліз , де згадав , що прийшовший до влади президент Кайс Саід обіцяв народу Туніса покінчити з іноземними втручанням. Хіба не соромно режиму арештовувати членів нашої партії? Адже вони роз’яснюють Уммі реальність і нагадують правителю, що шлях до величі не полягає у слідуванні політиці колонізатора, який ніколи не насититься награбованим в нашій країні!

Невже спецслужби не бачать, що вони арештовують тих, хто вказує їм на підступного ворога, який пожирає майно їх дітей і не дотримується ніяких договорів?! Чи не дивно, що спецслужби арештовують тих, хто розкриває їм очі і простягає руку допомоги від пасток Міжнародного валютного фонду?!

Арешти і спроби ізолювати Хізб ут-Тахрір від народу свідчать про політику закладання країни для МВФ. Хізб ут-Тахрір підсилить свою настирливість у звільненні Тунісу від західного панування і його місцевих важелів впливу, а також підсилить діяльність по встановленню праведного правління, заснованого на законах Ісламу.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №417
22 Рабі ус-сані 1444 р.х.
16 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню