Протиріччя західних концепцій

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Студентський блок «Аль-Ва'й» в Бірзейтському і Єрусалимському університетах організував заходи, в яких розрив думку відносно протиріччя просуваємих Заходом концепцій. Західники просувають свої погляди при будь-якій можливості і приводу, на кожному своєму форумі і зібранні вони вводять в оману наївних людей.

Захід пропонує концепцію «свобода вираження думок», але у той же час він не бажає чути думки інших.

Або ж він пропонує концепцію «прав людини», яка застосовувана для певних кіл, і реакція на те, що відбувається в Сирії і Україні — наочний приклад протиріч і подвійних стандартів.

Що стосується терміну «прогрес і розвиток», то він обмежений західним образом життя. Наприклад, безладне статеве життя між чоловіком і жінкою на Заході вважається розвитком, але насправді це аморальні вчинки, притаманні тваринам.

Також студентським блоком в політехнічному університеті Хеврона до «Дню незалежності» були поширені прокламації «Брехня, яка іменується «Днем незалежності». В прокламації була роз’яснена реальність святкування так званого Дня незалежності», у той час як ворог продовжує вбивати і арештовувати народ Палестини, руйнувати дома і штурмувати аль-Аксу вдень і вночі.

В прокламації міститься низка питань до студентів:

• Про яку незалежність йде мова, якщо ми користуємось валютою ворога і оточені ним з усіх боків?!

• Про яку незалежність і суверенітет йде мова, якщо наше законодавство скопійовано з французьких, британських і американських законів?!

• Про яку незалежність йде мова, якщо ваша воля залежить від бажання так званої «міжнародної спільноти»?!

В кінці прокламації було роз’яснено, що справжня незалежність — це коли влада і безпека знаходяться в наших руках, а рішення проблем витікає із нашої акиди та її законів, але спочатку необхідно звільнитись від прямого впливу єврейської і міжнародної спільноти. Той, хто бажає справжньої незалежності, повинен виконати наступне:

• Відмовитись від вузького націоналізму.

• Відкинути рішення колоніальних держав.

• Відмовитись від принизливих переговорів.

• Просити допомоги у Всевишнього Аллаха і слідувати шляху Посланця Аллаха ﷺ у зміненні порочної реальності.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №418
29 Рабі ус-сані 1444 р.х.
23 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню