Інтеграція єврейського утворення в мусульманські країни

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В кулуарах кліматичного саміту в Шарм-ель-Шейху Йорданія, ОАЕ та «Ізраїль» підписали меморандум про взаєморозуміння для просунення угоди «вода в обмін на енергію» після того, як початкова експертиза проекту визнала його здійсненним.

Зокрема, мова йде про будівництво заводу по опрісненню води на Середземному морі в обмін на будівництво сонячної електростанції в Йорданії. У зв’язку з цією подією інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії опублікував прес-реліз, в якому говориться: «Ці режими розглядають інтерес єврейського утворення і його зміцнення як політичну стратегію, що підриває інтереси своїх народів. По суті, ця угода є політичною, мета якої — інтегрувати єврейське утворення в регіоні.

Опріснювальні установки, які знаходяться в окупованій Палестині, ставлять народ Йорданії в залежність і контроль від єврейського утворення. Будівництво сонячної електростанції в йорданській пустелі надасть величезну послугу сіоністам, вони куплять за копійки електроенергію, що практично є окупацією і порушенням суверенітету.

Ця угода не має нічого спільного з кліматичним самітом, а швидше, є прикриттям єврейської інтеграції в мусульманські країни і експлуатацією їх ресурсів. Звичайно ж, це відбувається під покровительством маріонеткових режимів, які для збереження своїх тронів виконують повеління Америки і Британії.

Справа в тому, що єврейське утворення — це окупант і ворог для усієї Ісламської Умми; відповідно, ставлення до нього повинно бути як до ворога, і неможна визнавати його і прагнути до нормалізації з ним відносин. Закони Шаріату вимагають, щоб Умма вжила заходів проти окупанта, а це битва і звільнення усієї території Палестини.

О, народ Йорданії! Недосить виразити своє неприйняття і гнів щодо цих зрадницьких угод. Необхідне радикальне рішення, а це звільнення Палестини від єврейської окупації за допомогою сили мусульманських армій. Наші армії прийдуть до руху тільки під затишком Праведного Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №418
29 Рабі ус-сані 1444 р.х.
23 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню