Страждання палестинців припиняться зі зникненням єврейського утворення

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Добре оснащена армія єврейського утворення у минулий четвер 2 лютого штурмувала палестинський табір Дженін. В ході своєї ганебної і віроломної операції боягузлива єврейська армія пролила невинну кров, дев’ять людей пали мучениками. Як це притаманно боягузам, євреї показали крайню жорстокість: вони переїхали бульдозером стіну, за якою знаходились поранені.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині опублікував прес-реліз, в якому було сказано:

«Це злочинне єврейське утворення реалізує свої плани — підступи і зрадництво, нормалізацію і координацію. Такою є їх політика, і вона не змінюється з приходом нової влади. Буквально учора Нетаньяху був гостем у палаці йорданського режиму, так званого «хранителя» третьої святині, Палестинська адміністрація підтвердила свою зрадницьку координацію з євреями, в ЗМІ поширилась новина про нормалізацію відносин між Саудівською Аравією і сіоністським утворенням, а сьогодні скоєна атака на табір Дженін. Як нібито єврейське керівництво спеціально викриває правителів мусульман, кидаючи їх зрадництво в обличчя!

О, Ісламська Умма! Коли єврейське утворення коїть злочин проти народу Палестини, правителі мусульман так само беруть участь в цьому злочині своїм мовчанням і стримуванням вашого права надати допомогу своїм братам в Палестині.

О, мусульмани! Ваші правителі віддаляють вас від палестинської проблеми, як нібито ви не маєте відношення до Благословенної землі, вони вбивають вас вашою ж зброєю, морять голодом, незважаючи на ваше багатство,і внушають вам слабкість, у той час як ви — володарі сили і мужності. Страждання палестинського народу і осквернення наших святинь припиняться тільки зі знищенням злочинного єврейського утворення і боягузливих режимів в мусульманських країнах».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №428
10 Раджаба 1444 р.х.
1 лютого 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню