Уряд Судану — співучасник злочинів єврейського утворення

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр іноземних справ єврейського утворення після свого візиту до Судану і зустрічі з головою перехідної Суверенної ради Абдель Фаттахом аль-Бураном сказав: «Ми повернулись із Хартума, говорячи «так» миру, переговорам і визнанню «Ізраїля».

Зі свого боку, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині опублікував прес-реліз, в якому говориться: «Судан втягнутий у трясовину, у той час як злочинне єврейське утворення вбиває народ Палестини, зносить їх дома і оскверняє місце перенесення Посланця Аллаха ﷺ. Це показує нам розмах змови режимів проти народу Палестини, швидше їх співучасть з єврейським утворенням в агресії і злочинах.

Уряд Йорданії і Єгипту не менш злочинний, аніж правителі Судану, — усі вони квапляться до нормалізації, коли єврейському утворенню завдається якась шкода. Але вони не замислюються ані на секунду, щоб допомогти народу Палестині і відповісти на його мольби, на вустах якого — ісламські гасла.

Більше сторіччя назад був зруйнований Халіфат, і вже прийшов час, що Ісламська Умма скинула існуючі режими, які очорнили і зганьбили світлу історію мусульман. Ці режими довели до того, що навіть підлі і боягузливі накинулись на нас і проливають нашу кров. Після скинення режимів на руїнах буде встановлений Праведний Халіфат, який звільнить аль-Аксу, викине єврейське утворення на смітник історії, відносить велич Умми і врятує людство від криз існуючої світобудови».

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 429
17 Раджаба 1444 р.х.
8 лютого 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню