Правителі-рувайбідат продовжують обманювати народ Сирії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

На початку сирійської революції злочинний режим з метою підштовхнути революцію в обійми Туреччини і Саудівської Аравії — які так само зв’язані з Америкою — заявив, що за подіями в Сирії стоять Ердоган і Бандар ібн Султан Аль Сауд.

Так народ довірився їм і скерувався до турецькому і саудівському режимам, потрапивши у пастку, яка була розставлена для них через підтримку і прийняття. Потім турецький режим почав спричиняти свій вплив, він вимусив здати Алеппо та інші регіони, закрив фронт і заарештував незгодних повстанців; за допомогою тимчасового уряду він закрив усім роти, а сьогодні шляхом спокуси та загроз вимушує революцію до примирення зі злочинним сирійським режимом.

Що стосується заяви турецького і саудівського режимів щодо прагнення до нормалізації відносин зі злочинним режимом Асада, то відносини між ними не були розірвані, як про це заявив директор Управління національної безпеки сирійського режиму Алі Мамлюк. Коли у розпалі революції відчуження між цими режимами здавалось очевидним, Мамлюк декілька разів відвідував обидві країни. Таким чином, розмови про зустрічі, нормалізацію і примирення — це тиск на революцію та її народ, щоб показати, що у народу немає опори і немає іншого вибору, окрім як здатись і піти на примирення.

Спричиняючи тиск на народ, режими бажають досягти політичного рішення, яке полягає в остаточному знищенні революції . Усі зустрічі, переговори і конференції на протязі 12 років були скеровані на те, щоб виграти час і ввести революцію в лабіринт обману і хитрості.

О, народ Сирії! Поки не пізно, відрубайте руки іноземному втручанню, уповайте на Всевишнього Аллаха і відновіть свою владу над революцією! О, Аллах, влаштуй справи сирійського народу найкращим чином. Амін.

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 430
24 Раджаба 1444 р.х.
15 лютого 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню