Відкриття КПП Аун аль-Дадат – це прощупування реакції людей на оголошену нормалізацію з Асадом

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Тимчасовий уряд Сирії» об’явив про відкриття КПП Аун-Дадат між районами, які знаходяться під їх контролем, і районами, контрольованими «Сирійськими демократичними силами» («СДС») до півночі від Алеппо. «Військова поліція» поставила низку умов для відкриття пропускного пункту між містами Джарабулус і Манбідж.

Умови для пропуску і неодноразова затримка відкриття КПП скеровані на те, щоб прощупати настрій людей і передбачити їх реакцію на об’явлену нормалізацію з сирійським тираном. Таким чином крок за кроком прокладається шлях до примирення. Усе це скеровано, щоб остаточно заплутати людей і реалізувати інтереси крупних держав, зокрема — збереження сирійського режиму, незважаючи на його слабкість . Турецький режим за допомогою так званого «тимчасового уряду» і протурецьких угрупувань реалізує американський план.

Мовчання про відкриття «переходів перемир’я» спричинить великий вплив на революцію та народ і відкриє шлях для фракційних угрупувань у подальших їх кроках, які, у свою чергу, допоможуть турецькому режиму в реалізації майбутніх заходів по відродженню режиму і передачі решти земель під його контроль. Обов’язок кожного полягає у тому, щоб протистояти діям угрупувань і не залишати справи революції, оскільки ті, хто взяв на себе керівництво, не варті цього і не вірні революції через підкорення своєму турецькому хазяїну. Вони виконують усі його накази, а якщо треба буде, то вони залишать революцію і падуть в обійми Асада.

Маріонеткові режими та їх злочинні лідери вдень і вночі замишляють проти народу Сирії, щоб придушити його революцію. Що стосується вільних і правдивих, то вони повинні протистояти цим крокам і викривати кожного, хто за ними стоїть. Вони повинні зректись від турецького режиму та від його «примирення», вжити серйозні кроки до об’єднання, щоб позбавити турецький режим контролю над революцією. І тоді буде відкритий шлях до цілі революції — до скиненню злочинного режиму і встановленню ісламського правління.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 429
17 Раджаба 1444 р.х.
8 лютого 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню