О, мільярдна Умма, до яких пір?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір в Палестині приносить свої співчуття родинам загиблих внаслідок злочинів сіоністів в Наблусі. В заяві партії говориться: «Шахіди Благословенної землі нагадують Ісламській Уммі та її арміям, щоб вони пробудились і відкрили джихад на шляху Аллаха для звільнення Благословенної Палестини.

Шахіди Благословенної землі виявили зрадництво Палестинської адміністрації і маріонеткових режимів в мусульманських країнах і довели, що протистояння з найбільш ворожими людьми по відношенню до Ісламу і мусульманам — це боротьба за виживання, яка не закінчиться, поки існує це єврейське утворення.

О, народ Палестини, злочини єврейських окупантів не припиняться з причини змови Палестинської адміністрації і маріонеткових режимів, які покривають і сприяють єврейському утворенню. Події у Наблусі і Дженіні є плодом проводимих нарад в Рамаллаху, де американські хрестоносці зустрічались з головами єгипетської і йорданської розвідок . На цій зустрічі держсекретар США Ентоні Блінкен представив план генерала Майкла, серед положень якого було відновлення контролю Палестинської адміністрації над містами Дженін і Наблус, а також підготовка спеціальних палестинських сил в регіоні, чия місія полягає у переслідуванні муджахідів. Американський сайт «Axios» розкрив частину цього плану, який був опублікований газетою «Аль-Кудс» 2 січня 2023 року.

Єврейське окупаційне утворення продовжує коїти свої злочини, розширюючи поселення і нав’язуючи нові реалії на Західному березі і в Благословенній мечеті аль-Акса. Порожні заяви ПА і маріонеткових режимів та їх жалюгідні звернення до міжнародних інститутів ніколи не зупинять злочинів сіоністів. Жалюгідність і приниженість маріонеткових режимів досягла такого ступеню, що вони просто не здатні принести користь палестинській справі. Палестинська адміністрація відкликала проект резолюції Ради Безпеки, який засуджує «ізраїльські» поселення, незважаючи на заяву єврейського утворення щодо продовження окупації і розширення поселень. Ставка на міжнародну систему чи маріонеткові режими — очевидний програш, усі вони — співучасники єврейських злочинів.

Палестинське питання тісно пов’язане з ісламською акидою, тому рішення палестинської проблеми полягає у поверненні до її витоків, тобто до Ісламу і Уммі. О, народ Палестини, Іслам приписує вам стійкість і прихильність істині! Відкидайте зрадників та їх рішення, зверніться за допомогою до Ісламської Умми та її армій, щоб встановити Другий Праведний Халіфат! Таким чином, втілиться обіцянка Аллаха і радісна звістка Його Посланця ﷺ, а потім буде звільнений аль-Кудс.

Це те, що приписує Іслам усім мусульманам. Це заклик до усіх палестинських угрупувань; вони повинні відмовитись від покровительства маріонеткових режимів та їх спецслужб і відкинути усі їх ініціативи, а потім об’єднатись зі своїм народом на основі Ісламу.

О, наші брати в озброєних силах мусульманських країн! Благословенна аль-Акса волає до вас по допомогу, чи дасте ви відповідь?! Шахіди Благословенної землі з незначним озброєнням показали вам приклад,невже ви не бажаєте величі?! Невже ви не бажаєте звеличувати Аллаха такбірами на полях битви?! Ми закликаємо вас словами Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ ‌انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ * إِلَّا تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَاباً أَلِيماً وَيَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«О, ті,які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне. Якщо ви не виступите у похід, то Він піддасть вас тяжким стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатен на усіляку річ» (9:38,39).

Чи дасте ви відповідь?!

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 432
9 Шабана 1444 р.х.
1 березня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню