Кайс Саід намагається реанімувати режим Асада

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Туніса Кайс Саід заявив, що «немає ніякого виправдання тому, що у Туніса немає посла в Дамаску, а у Сирії немає посла в Тунісі». Він також підкреслив, що виступає проти розділу сирійської держави на декілька частин (про це повідомляє ліванська газета «Elnashra» 10 березня 2023 року).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Сирії прокоментував заяву президента Туніса наступним чином: «Правителі мусульман продовжують доводити свою вірність невірному Заходу, який колонізував наші країни. Ці правителі служать Заходу і допомагають в його боротьбі проти Ісламу і мусульман, яка полягає у недопущенні повернення Умми до витоків своєї віри. Вони підтвердили, що є усього лише маріонетками, рухомими крупними країнами, інструментами, які використовуються для реалізації колоніальних інтересів і проектів.

Що стосується сирійської революції, то сьогодні очевидно для кожного, що з самого початку революції арабські країни служили інструментом в руках Америки, за допомогою яких вона намагалась заплутати революціонерів і покінчити з благословенною революцією. Але американські плани зазнали поразки, роль цих країн стала відома, і більше вони не годяться бути ефективною зброєю проти революції.

Зараз Америка знов намагається використати карту арабських країн, щоб обновити злочинний режим Башара, і відновлення відносин — це перший крок до повної нормалізації. До того ж відновлення відносин — це підтримка Ердогана, який є головним змовником проти сирійської революції.

Прислужники Заходу із числа арабських правителів квапляться реанімувати злочинний сирійський режим. Сьогодні президент Тунісу Кайс Саід прагне до нормалізації з режимом Асада, слідуючи прикладу зрадництва таких же маріонеток, як і він сам. Він слідує за правителями Перської затоки, Йорданії, Туреччини і Іраку — за тими, хто випередив його в цьому принизливому злочині. Він вважає, що більше немає ніяких виправдань відсутності послів між двома країнами для відновлення відносин зі злочинним режимом.

Усе це у черговий раз доводить змову режимів мусульманських країн проти сирійської революції; вони погрузли у зрадництві і підкоренні своїм західним хазяям. Вони є головною силою, яка бореться проти правдивих синів Умми та їх проекту по звільненню від оков західної колонізації, перш за усе — американської.

Недивно, що голова туніського режиму Кайс Саід заявив: «Ми не допустимо розділення сирійських земель», — ігноруючи штучні кордони, встановлені невірних Заходом і його союзниками. Саме вони розділили і зруйнували країну, вигнали її народ і зруйнували її святині. Потім з’являються деякі правителі-рувайбідат і говорять від імені народу Сирії; вони намагаються вести переговори від імені революції, нібито була пролита їх кров. Але насправді вони стоять в одному ряду з сирійським тираном, усіма силами намагаючись утримати злочинний режим і покласти край благословенній революції.

З дозволу Аллаха, зрадники і змовники більше не завдадуть шкоди народу Сирії. Адже землі Шаму — це землі джихаду, богобоязливості і центр Ісламу, як про це сказав Посланець Аллаха ﷺ. З дозволу Аллаха, після усіх цих років сирійський народ не буде обманутий і з мужністю правдивих синів Умми поверне контроль над своєю революцією. Потім, взявшись міцно за вервь Аллаха, народ вирушить до скиненню злочинного режиму, його конституції, стовпів і символів. Потім на руїнах режиму буде встановлено панування Ісламу у виді Другого Праведного Халіфату. Це для Аллаха легко. Всевишній Аллах сказав:

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِندَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِن كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَال

«Вони плели свої підступи, але їх підступи були у Аллаха. Але ж підступи ці могли зсунути гори (чи не могли зсунути гори)» (14:46).

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №435
30 Шабана 1444 р.х.
22 березня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню