Єврейське утворення відкидає пропозиції «ХАМАС» про обмін полоненими

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

10 лютого 2024 року «Al Jazeera» опублікувала статтю, в якій говориться: «Ізраїльський» офіційний представник заявив, що Тель-Авів виразив готовність до переговорів на основі припущень паризької зустрічі і що «Ізраїль» передав відповідь на пропозицію «ХАМАС» Катару і Єгипту, відхиливши більшу частину вимог руху.

За словами офіційного представника, «Ізраїль» відмовляється брати на себе зобов’язання по припиненню війни після звершення угоди. Він підкреслив, що «Ізраїль» з самого початку війни відкинув виведення армії із коридору, який розділяє сектор Газа, і також повідомив посередникам, що він не погодиться з поверненням жителів на північ сектора Газа».

«Ар-Рая»: відмова виведення армії з боку єврейського утворення свідчить про зарозумілість сіоністів, а також про слабкість і жалюгідність посередників в лиці уряду Єгипту і Катару, які спричиняють тиск на «ХАМАС», щоб той прийняв компроміс і звільнив єврейських полонених. Єврейське утворення відкрито заявляє, що після звільнення полонених воно повернеться до вбивства жителів сектора Газа!


4 Шабана 1445 р.х.
14 лютого 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню