Революційний рух триває

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

9 лютого 2024 року в п’ятничному випуску новин інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії повідомляється, що революційний рух почав свій наступний тиждень з нової п’ятниці під назвою «Аллах предопреділив кінець пригноблювачам, так встаньте і викореніть їх!».

Вже десятий місяць поспіль тривають народні демонстрації у межах щоденного революційного руху в сільській місцевості Алеппо та Ідлібу. Протестуючі вимагають звільнення затриманих, скинення продажних лідерів, відновлення вимог революції і відкриття фронтів. В четвер на центральній площі Ідлібу десятки жінок вийшли і засудили дії влади, почали вимагати звільнення десятків затриманих, а також почали вимагати розпустити апарат безпеки «ХТШ». У свою чергу, так звана «Служба безпеки Джулані» так само прибула на площу, щоб силою розігнати протестуючих.

Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії Абдо ад-Далі на своєму офіційному акаунті в «Telegram» опублікував статтю під назвою: «Огидні спроби «Служби безпеки» примусити поліцію протистояти народу». В цій статті ад-Далі пише наступне: «Цього разу «Служби безпеки» — маскуючись під поліцію — здійснили спробу розігнати жінок, які вимагали звільнення своїх отців, чоловіків і братів. Це є брудною спробою служб безпеки втягнути поліцію в зіткнення з жінками. Але найбільш хвилюючим і чудовим стало народне повстання проти цих огидних дій, захист жінок під час нападів і спільна участь в демонстраціях. Умма жива, які б методи вони не використовували і як би не старались, їх зусилля будуть марні!».


4 Шабана 1445 р.х.
14 лютого 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню