Заступник МЗС Туреччини звинуватив «Ізраїль» в злочинах, але його країна продовжує надавати підтримку!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Агентство «Анадолу» 27 лютого 2024 року повідомило, що в межах 55-ї сесії Ради по правам людини в Женеві заступник міністра іноземних справ Туреччини Ахмет Йилдиз виступив з наступною заявою: «Немає такого юридичного права, яке б не було б порушено з боку «Ізраїля».

На жаль, не існує такого права і в області моралі. Невпинні нелюдські атаки «Ізраїля» на Газу підірвали довіру світової спільноти до міжнародної правової системи. Турецькі дипломати були присутніми на багатьох зустрічах, присвячених темі прав людини, в тому числі — ксенофобським настроям, а також проявом ісламофобії і антисемітизму. Мова йде про багато прав і правил, але коли справа стосується «Ізраїля», на жаль, вони не дієві і не дотримуються».

Газета «Ар-Рая»: слід зазначити, що Туреччина,будучи союзником Заходу, воює в його лавах в НАТО. Вона підтримує єврейське утворення і щоденно забезпечує його усім необхідним для продовження агресії. Міністр транспорту Туреччини Абдулкадір Уралоглу 11 січня 2024 року заявив, що з 7 жовтня по 31 грудня 2023 року із турецьких портів в єврейське утворення вирушили понад 700 судів, тобто в середньому 8 судів в день. Він заявив, що ці судна перевозять продовольство і одяг для єврейської армії, сталь і залізо, щоб забезпечити сировиною єврейську військову промисловість, а також азербайджанську нафту для заправки єврейських танків. Виходить, турецький режим є співучасником у злочинах єврейського утворення проти палестинського народу!


Газета «Ар-Рая»
25 Шабана 1445 р.х.
6 березня 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню