У межах змови перехідного уряду, «перебіжчик» генерал Манаф Тлас з’являється на очі людей в одязі іхрам

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Останнього часу почастішали розмови про перехідний уряд, який немовби очолить процес змін у Сирії.

Кажучи про цей сумнозвісний «національний» уряд, формування якого з нетерпінням чекає Америка, на арені з’являється   сирійський генерал Манаф Тлас, який у приватному порядку відколюється від режиму, у чому не спостерігалося спонтанності та природності, як це мало місце з тисячами щирих та благородних офіцерів та військовослужбовців. Припущення про причинність появи генерала Манафа Тлас на арені довго не змусили на себе чекати, після його виступів на телебаченні та через пресу із заявами, була розкрита його сутність та відведена для нього роль.

Зокрема, він сказав, що сподівається на «встановлення дорожньої карти з метою знаходження виходу з кризи та цивілізованим шляхом повернути сталий, а то і кращий вигляд Сирії». Зі свого боку, ми задаємося питаннями: Чи була Сирія чудовою країною за правління померлого Хафеза, коли батько Манафа генерал Мустафа Тлас на протязі всього часу правління Хафеза та на початку приходу до влади злочинця Башара, займав посаду міністра оборони, у період з 1972 до 2004 року.

Тоді Манаф був близьким товаришем намісника влади Басіля аль-Асада, який помирає у 1994 році і спадок переходить до рук другого сина – Башара, разом із чим передається і дружба Манафа Тласа. Звідси для кожного, хто здатен мислити, стає очевидним, що у голові «того, хто переметнувся»  генерала, не склалося таке поняття як чорна історія Сирії, у період безчинства знаходження при владі родини аль-Асада та Мустафи Тласа. Що ж стосується революціонерів, то вони розкололи його, його брехню та шарлатанство, навіть якщо він змінив колір шкіри і показався на телеекранах в одязі іхраму, роблячи мале паломництво, точно так, як і цим займалися його попередники до цього Хафез, Басіль, Башар. Всевишній Аллах сказав:

يُخَادِعُونَ اللَّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلَّا أَنفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ

 «Вони намагаються обдурити Аллаха та віруючих, але  дурять лише самих себе та не розуміють цього. Їх серця вражені недугою. Нехай посилить Аллах їх недугу! Їм приготовані сильні страждання за те, що вони брехали». (2:9,10). 

Те, про що говориться у діловій американській газеті The Wall Street Journal»  з посиланням на американських відповідальних осіб в адміністрації президента Барака Обами, а саме: «Сконцентрована увага на фігурі генерала Манафа Тласа, а це старий товариш президента Сирії Башара Асада, у теперішній ситуації, коли зникають надії на неможливість того, що сирійська національна рада зможе зібрати опозицію в єдиний фронт, зростає у іще більшому степені», розкриває нам причину прийому Ахметом Давутоглу послідовника американської політики у регіоні, генерала Манафа який переметнувся, 27.07.2012.

Це перша військова особа, з якою зустрічається Давутоглу не дивлячись на присутність великої кількості тих, хто відрікся від башарівського режиму сирійських офіцерів на території Туреччини вже більше року, згідно із заявою МВД Туреччини. Даний візит співпав із заявами прем’єр-міністра Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана, де він каже, що Асад почав втрачати контроль і вважає, що саме опозиційні сили почали контролювати хід подій в Сирії. Вищесказане демонструє сценарій змови проти революції, плоди якої хоче зірвати брудна Америка та її агенти в Туреччині.

Шановні мусульмани-революціонери в Сирії!

Вам стало очевидно, скільки режим Асада надавав послуг американській політиці у регіоні, і як він надавав безпеку кордонам сіоністської держави. Невже Манаф та його батько не були всього лише частиною цього одягненого у зради та агентство режиму?!... Вам тепер стало зрозуміло, як відкриваються двері перед генералом Манатом Тласом у Туреччині та інших країнах, у той час як були пригноблені інші подібні йому особи, такі як Хусейн Хармуш!!

Так нехай же знає кожний мусульманин, що Америка рухається згідно зі своїм жахливим злочинним планом, скерованому проти  постраждалої Сирії та її вільних та хоробрих жителів, для того, щоб забезпечити свій вплив та гарантувати безпеку сіоністської країни, не звертаючи жодної уваги на кров, що проливається, та руйнування міст. Хізб-ут-Тахрір закликає вас до повноцінного усвідомлення американських планів, щоб провалити їх та усунути разом із ними усіх змовників іще до того, як буде усунутий агентурний сирійський режим, який чинить свої звірячі злочини проти людства та всього живого у Сирії, щоб услужити інтересам Америки та «Ізраїлю».

Ми не приймемо того, щоб результати та плоди дій, заради яких було пролито чисту та невинну кров наших шахідів, віддані жертви наших хоробрих братів, було затрачено старання та зусилля наших щирих офіцерів, були зірвані дешевою особою або маріонетковою національною радою або політичними колами та особами, які стукають в усі двері Заходу та Сходу.

Ми закликаємо усіх вільних революціонерів врятувати Сирію – «оплот Ісламу», що можливо за допомогою діяльності із відновлення Шаріату Аллаха на землі, встановлення держави Халіфат. Будьте з хізбом, який вірить обіцянці Пророка Аллаха ﷺ усім мусульманам, що Халіфат встановиться. Адже Посланець Аллахаﷺ сказав: «Потім настане Халіфат за методом пророкування». А також обіцянці жителям Шаму зокрема, коли вінﷺ сказав: «Оплотом Ісламу є аш-Шам».

Хізб ут-Тахрір Сирія                                        
10 Рамадан 1433 р.х.
29.07.2012

Головне меню