За ким ви підете: за тем, хто бреше, або за тим, хто говорить правду?!

Сирія
Друкарня

Результатом трибічної зустрічі о вівторка 20.12.2016 між Росією, Іраном та Туреччиною стала так звана «Московська декларація про негайні кроки по просуненню врегулювання сирійської кризи», яка включає усі пункти, відносно яких домовились представники трьох країн.

Один із найвагоміших пунктів декларації вказує на те, що пріоритет війни у Сирії – це боротьба с «тероризмом», а не скинення режиму Асада, а також виключення військового рішення сирійської кризи і початок нових переговорів між повстанцями та режимом з метою укладання угоди між ними.

Зустріч проходила на тлі операції по «звільненню» східних районів Алеппо від громадянських осіб та повстанців, а цим подіям передували зібрання лідерів повстанських загонів та представників Росії в Анкарі. Це вказує на те, що відправним пунктом здачі Алеппо стали саме ці зібрання. До того ж, стався витік інформації про зустрічі турецьких посадових осіб з лідерами угрупувань, де вони розробили план, навколо якого була досягнута угода на трибічній зустрічі 20 грудня. Також це роз’яснює наявну інформацію про злиття усіх угрупувань всередині Сирії в одну фракцію, що є процесом розділенні повстанців на два табори: «поміркованих» и «екстремістів». Хто погодився з політичним рішенням та західним проектом по збереженню світської Сирії – ті «помірковані», а хто відмовився – «екстремісти».

Очевидно, що Захід розглядає здачу Алеппо повстанцями як початок нового етапу політичного рішення сирійської кризи. Туреччина вже показала свою позицію: вона стоїть на боці вбивць мусульман Шама, і те, що було раніше приховано, на даному етапі стало відкритим. Захід вважає, що цей етап є початком здійснення політичного рішення, яке було нав’язане жителям Шаму після довгих років бомбардувань, руйнувань та вбивств. Також Зхід вважає, що цей етап є початком кінця революції і що він зміг відбити небезпеку від тирана Башара та його режиму. Проте їх припущення виявляться помилковими, з дозволу Всемогутнього та Наймудрішого Аллаха.

О жителі Шама! Ви не повинні вважати падіння Алеппо кінцем революції, а повинні зробити це початком її нового етапу! Проте тепер революція не повинна іти по шляху ворогів, а повинна бути такою, якою бажає Всевишній Аллах. На цьому новому етапі ми позбавимось від впливу невірного Заходу і лише самі будемо приймати усі рішення. Ми обірвемо усі зв’язки з так званими «друзями сирійського народу», які стали першими, хто зрадив нас. Цей етап стане початком прийняття великого ісламського проекту, який передбачає скинення злочинного режиму та встановлення другого Праведного Халіфату на методі пророцтва.

О мусульмани Шама! Усі ці зібрання в Анкарі, результатом яких стала здача Алеппо на яких було прийнято рішення воювати лише з «тероризмом» і почати нові переговори, підтверджують, що прийшов час відновити революцію Умми, а не іти за угрупуваннями, які ведуть торги та продають кров шахідів! Настав час щирим революціонерам зіграти ключову роль і сказати своє останнє слово. Настав час жителям Шаму зрозуміти, що увесь цей час революції не вистачало щирого та усвідомленого керівництва, яке володіє політичним проектом , що витікає із нашої акиди – «Нема божеств, окрім Аллаха, і Мухаммад – Посланець Аллаха». Усе це є у наявності у партії Хізб ут-Тахрір, яка пропонує вам проект Праведного Халіфату, виведеного із Книги Аллаха та Сунни Його Посланця ﷺ. Адже у період революції ця партія продемонструвала політичну свідомість та здатність керувати. Вона, випереджаючи події, застерігала від змов, підготованих за лаштунками різноманітних зустрічей та зібрань. Вона з самого початку благословенної революції попереджала пр. небезпеку прийняття політичних грошей. Також партія Хізб ут-Тахрір не переставала попереджати про небезпечну роль уявних друзів сирійської революції. Вона відкрито говорила правду та відкидала усі перемирення, за допомогою яких вороги проклали шлях до повного затишшя на фронтах. Також партія Хізб ут-Тахрір відкидала усі переговори, які відбуваються між революціонерами та режимом, та роз’яснювала, що надання рішення своїх проблем ворогам – це політичне самогубство. Після усього цього було б краще з боку щирих повстанців прислухатися до Хізб ут-Тахрір та піти за його закликом . Так вони зможуть зберегти себе від марного кровопролиття, а свої життя муджахіди будуть віддавати лише на шляху Аллаха. І лише корабель революції нарешті досягне берега і, після великої втрати, не загине повністю. Всевишній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ * وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю , коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині дробитися того, що їй угодно) і що ви будете зібрані до Нього. Бійтеся спокуси, яка уразить не лише тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні» (8:24,25).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
Неділя, 26 Рабіъуль-авваль 1438 р.х.
25.12.2016 р.

Головне меню