Падіння Алеппо – це лише один етап, а не кінець революції

Сирія
Друкарня

Масова різанина, привселюдна страта, знищення житлових будинків – усе це не уперше для Ісламської Умми, не уперше для Америки, Заходу та Росії.

Іще зовсім нещодавно ми спостерігали ту ж картину у Палестині, Афганістані та Іраку. Захід вже звик одна за іншою руйнувати ісламські країни, тому що впевнений, що армії мусульман скуті своїми ж правителями, які не будуть робити ніяких дій.

Наші єдиновірці в Алеппо помирають на очах усього світу: на очах тих, хто видає себе за «друзів сирійського народу», і тих, хто є їх ворогом. Проте ми не бачимо жодних серйозних дій з боку ООН та інших міжнародних організацій. Це іще раз нагадує нам, що культура Заходу побудована на кістках вбитих людей та оманливих ствердженнях про захист прав та свобод. Наші єдиновірці в Алеппо помирають на очах мусульманських правителів, які палець об палець не вдарять для їх порятунку. Їх не примушує рухатися поклик сирійців по допомогу, розірвані частини дитячих тіл, і при цьому їх не мучить совість. Наші єдиновірці в Алеппо помирають на очах лідерів повстанських угрупувань, які досі не вжили ніяких дій для порятунку мусульман Алеппо, звідки продовжують лунати крики по допомогу Це також не здригає тих, хто вважає, що вони встановили халіфат, але насправді нічого не розуміють із цього слова. Навпаки, усі озброєні угрупування стоять зі зв’язаними руками та мовчки спостерігають за різаниною, яка коїться в Алеппо. Коаліція, опозиція, вороги, «друзі» сирійського народу зібрались в одному окопі проти жителів Шаму, а тим часом Алеппо гине по домовленості Америки та Росії. Алеппо був дешево проданий на ярмарку, влаштованим Туреччиною , а плату за цю угоду отримали лідери повстанських угрупувань, які передали місто у руки ворогів. Як же інакше можна зрозуміти стійкість Дараї протягом 4 років у той час, як Алеппо пав у лічені дні?

Ми втратили Алеппо не сьогодні, а з тієї миті, коли керівництво повстанських загонів пішло по шляху перемирення та переговорів. Ми втратили Алеппо, коли свої рішення поставили у залежність від «країн-помічників» і зробили червоні лінії оковами на наших шиях. Ми втратили Алеппо, коли відмовились міцно триматись за вервь Аллаха. Так, серед нас почала головувати ідея регіоналізму та фракційності. Ми почали розділятися за привілеями та положенню, заробленим за рахунок крові шахідів та допомоги мухаджирів.

Алеппо не пав сам – його кинули напризволяще торговці кров’ю та капітулянти. Алеппо зірвав маски, розкрив змову т а спонукав щирих мусульман виконати свій обов’язок: відзвітовувати, наказувати схвалене та забороняти засуджуване, щоб врятувати цю революцію та привести її корабель до довгоочікуваного берега .

Руйнування Алеппо – це частина американського плану, а Росія – лише палка, яку використовує Америка для того, щоб поставити на коліна усі регіони Сирії та підкорити їх американському політичному рішенню. Проте руйнування – це не кінець революції, а навпаки – початок нової, щоб виправити стару. Народ Шаму не погодиться погасити полум’я революції, навпаки, він запалить його по новій, лише цього разу революція піде по прямій лінії, з дозволу Аллаха. Ось тоді невірні колонізатори, лицеміри та зрадники, які відступили від прямого шляху, сильно пожалкують про скоєне, адже це не важко для Аллаха.

О терплячий народ Шаму – центру землі Ісламу! Ми просимо Аллаха, що ця сумна подія стала початком нової революції, яка відрізняється від старої, що розставить усе по своїх місцях. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَا يُلْدَغُ الْمُؤْمِنُ مِنْ جَحَرٍ وَاحِدٍ مَرَّتَيْنِ

«Віруючого не ужалять із однієї і тієї ж нори» (Бухарі).

Ви вже пізнали на своєму досвіді, яку руйнівну силу мають політичні гроші, пізнали, що зробили «друзі сирійського народу» з вашою революцією, пізнали, що щирість без усвідомлення – це марні жертви, втрата плодів революції та надання шансу ворогам Ісламу. Ваша революція потребує скинення керівництва, що погрузло в угодах с Заходом, об’єднання усіх загонів під єдиним та щирим керівництвом, яке визначить цілі, що порадують Аллаха, і покаже методи їх досягнення. Дії цього нового керівництва не обмежуються відповідними реакціями на дії ворогів, навпаки, воно буде іди за певним методом, будучи далекоглядним. Воно об’єднає усіх революціонерів навколо релігії Аллаха та обірве зв’язки зі змовниками. Ми бачимо, до якого кінця привели нас ці зв’язки … Хіба буде правильним іти тим же шляхом, покладаючись не на Аллаха, вимагаючи допомоги від ворогів та заковуючи себе у кайдани при прийнятті їх допомоги та рішень?! Всевишній говорить:

أَفَمَن يَمْشِي مُكِبًّا عَلَىٰ وَجْهِهِ أَهْدَىٰ أَمَّن يَمْشِي سَوِيًّا عَلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ

«Хто ж прямує більш правильним шляхом: блукаючий з опущеним обличчям або той, хто іде по прямому шляху, випрямившись?» (67:22).

Хіба утрата Алеппо не стане умовлювачем який зміцнить нашу богобоязливість та віддалить від підступів ворогів, наблизивши нас до Аллаха?!

إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Сирія
Четвер, 16 Рабіъ уль-авваль 1438 р.х.
15.12.2016 р.
№ 007/1438 х.

Головне меню