Конфлікти між повстанцями – один із проявів злощасного «політичного врегулювання» Америки

Сирія
Друкарня

Легко помітити, що конфлікти між сирійськими повстанськими загонами співпадають по часу з конференцією в Астані.

Відповідальність за них покладається на усіх, хто у змозі їх зупинити, і на тих, на кого з надією дивиться народ Сирії. Подібні зіткнення між загонами повторювались неодноразово. І кожного разу, коли проливалась кров через дрібниці, ворогуючих намагалися врозумити тим, що ниспослав Аллах у якості керівництва. І все ж таки заклики із щирих вуст не були почуті.

Угода про припинення вогню, проголошена 29.12.2016, стала першим кроком, який проклав шлях до зіткнення між загонами, що відбулось згідно з американським політичним рішенням, яке дозволяє поповнити список «терористичних угрупувань».

О мусульмани Шаму! Не секрет, що завершення революції було викликано недостатньою інформованістю про змови ворога, а також відсутністю свідомого політичного керівництва, щоб запобігти будь-яким чварам та непотрібному кровопролиттю. Наявна зброя повинна слугувати для оборони населення Сирії та захисту їх честі, а не для війни між собою. Воєнізовані загони сирійської революції потребують політичного керівництва, яке прокреслить їм зрозумілий план дій і вкаже істинну мішень для їх зброї.

О мудрі та авторитетні впливові люди! На ваших плечах лежить велика відповідальність, ви у силах стати на заваді будь-якому відхиленню, що впливає на революцію . Ви у силах зупинити будь-які бойові конфлікти, що виникли між загонами. Почніть говорити що-небудь, щоб зупинити ці зіткнення. Не дайте своїм синам підкорятись цим лідерам у тому, що заборонив Аллах. Не може бути підкорення у наказах, які виходять за межі повелінь Всевишнього. Пам’ятайте, що ця революція набуде успіху лише при щирому політичному керівництві, що несе ісламський проект. Візьміть хід революції у свої руки, доки цього не зробили злочинці, перш, ніж доля революції буде продана душогубам. Станьте щирими рабами, як того хоче від вас Аллах. Вчиняйте згідно Його велінням та забороняйте те, що заборонено Всевишнім Аллахом, не боячись ніяких засуджень.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О те, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя и Посланнику. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем, і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Сирія
Понеділок, 25Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
23.01.2017 р.
№ 010 /1438 х.

Головне меню