Битва під назвою «Смерть і ніякого приниження»

Сирія
Друкарня

Битва під назвою «Смерть і ніякого приниження» проти тирана Сирії подібно процесам в тиглі, де відбувається очищення правдивих і щирих повстанців від брудних політичних фінансів країн-спонсорів

Після того, як гроші держав-спонсорів загасили полум’я битв в провінції Дер’а та фронти боїв проти режиму Асада стихли до такої міри, що стало здаватися, нібито Дер’а, колиска революції, відмовилася від революційного руху, припинила допомагати своїм братам-повстанцям в інших частинах Сирії, а перемир’я і переговори з режимом Асада вже неминуче повинні були привести до реалізації політичного плану Америки, то розпочався бій «Смерть і ніякого приниження», про який оголосив повстанський оперативний штаб «Бун’ян Марсус» в м. Дер’а 12 лютого.

Битва, що спалахнула, розбила плани держав-спонсорів, чиї гроші їм не допомогли, і привернула на свою сторону щирих повстанців міста, які поспішили взяти участь в довгоочікуваному бою. Самі мешканці міста давно очікували подібного бою, бажаючи самим визначати його хід, фінансувати і планувати його осторонь від впливу держав-спонсорів і зв’язків з ними.

І ось тоді-то багато стало ясно. Ми побачили, як повстанці разом зі своїм командуванням, порушивши розпорядження держав-спонсорів, вступили в бій і на ділі показали, хто насправді має вплив в місті і за ким останнє слово, а це – сам народ цих земель, а не іноземні держави, їх прихильники і агенти.

Що стосується позицій самих цих держав, то вони висловили неприязнь і проявили ворожість на адресу цієї військової операції, зробили спроби зупинити її, наказавши деяким сильним і лояльним до себе угрупованням відступити перед початком бою в спробі зірвати наступ... Повстанці відчули на собі сильний тиск цих держав. Сюди ж відноситься той факт, що під час битви Йорданія закрила свої кордони перед пораненими повстанцями, яких вивозили з поля бою, відмовившись надати їм потрібні медикаменти і кинувши їх помирати від поранень у самого кордону. Йорданія відкрила свій повітряний простір для асадівській і російській авіації заради того, щоб полегшити їм ефективніше нанесення авіаударів по позиціях жителів Дер’а. Але все це не зламало дух щирих повстанців, вони твердо стояли на своїх позиціях і продовжували бій, і Аллах дарував їм перемогу. Вони змогли звільнити велику частину стратегічного району Маншія, що панує над цілим рядом районів, в яких присутній режим Асада, відкриваючи можливість наступу на них. Від страху режим Асада став бомбити і руйнувати цей район.

Як би багато грошей ні надали держави-спонсори, ці повстанці вирішили обмежитися грошима, прийнятими від самого народу у вигляді садака (милостині), навіть якщо їх було і небагато, бо, врешті-решт, ці нечисленні фінанси матимуть куди більше баракяту, ніж мільйони доларів, прийняті від держав-спонсорів.

Звернення до бойових загонів в Шамі!

Становище, в якому ми живемо, ще раз підтверджує, що Захід не хоче вашої перемоги над режимом Асада, не хоче, щоб ви його скинули і встановили після того Ісламську Державу. Держави-спонсори допомагають вам в обмін на те, щоб ви не пішли по одному шляху з вашим же народом. Ці держави хочуть, щоб ви повернули народ Сирії назад в лоно злочинного режиму після всіх жертв, що люди зазнали з його боку. Шлях до повернення режиму вистелений переговорами, кінцевий результат яких – це втілення американського політичного рішення, запропонованого вам... Відверніться від такої допомоги! Помиріться між собою і поверніть собі народну довіру! Поспішайте назустріч єдиному правильному політичному проекту, здатному об’єднати вас під щирим, свідомим, політичним керівництвом, яке буде керувати вами і направить на те, щоб знищити режим і встановити на його руїнах Ісламську Державу. Якщо ж ви побоюєтеся підступів невірних, то подивіться на приклад Дер’а, якому не нашкодили підступи держав-спонсорів.

Раніше ви вважали себе нездатними йти врозріз з наказами цих спонсорів, думали, що не можете брати участь у боях за відсутності їх лояльності... Тепер же битва за Дер’а показала, що все інакше. Раніше, ще на самому початку революції, ми давали вам цінні поради, і ось сьогодні ми даємо їх вам знову... Надайте допомогу подібним до вас, оберіть собі свідомих військових керівників, обмежтеся тільки тими грошима, які надає вам народ, відріжте всякі зв’язки з іноземними державами та поспішіть слідом за Хізб ут-Тахрір як за політичним керівництвом, який має політичний проект, тримаючись за який ви зможете, по волі Аллаха, пройти крізь темряву змов і підступів іноземних держав, після чого досягнете вашої мети, заради якої виступили раніше – знищення режиму і встановлення правління Ісламу на його руїнах!

О жителі Шама!

Ви – ті, хто зриває плани іноземних держав, проявляючи в цьому стійкість на протязі ось вже скількох років! Саме ви складаєте центр підтримки повстанських загонів, де б’ються ваші сини. Саме ви підтримуєте їх на істині. Саме ви – джерело допомоги для нашої боротьби, яку узаконив Аллах. Не залишайте ваших синів без допомоги, щоб інші держави не взяли гору над ними, не стали ними управляти і не втягнули їх своєю «допомогою» в міжусобиці. Якщо ви залишите їх без допомоги, то послабите їх і дозволите режиму перемогти, тому що вони залишаться на самоті. Прийміть ваших щирих синів, які борються за вас, оточіть їх турботою і підтримкою і спрямуйтеся разом з ними назустріч проекту, що пропонує Хізб ут-Тахрір, який готовий стати їх політичним лідером і під керівництвом якого вони зможуть досягти своїх цілей – знищення режиму Асада і встановлення правління Ісламу!

وَاللّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ

«Аллах виконує Свій наказ, але більшість людей цього не знає» (12:21).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
П’ятниця, 27 Джумада аль-уля 1438 г.х.
27.02.2017 р
№ I-SY 1438/012

Головне меню