Фарук аш-Шараа такий же злочинець, як і БашарАсад

Сирія
Друкарня

Раніше деякі ЗМІ повідомили про намір Фарука аш-Шараа прийняти перехідний етап у революції. Деякі підтримали це рішення, а інші почали вимагати, щоб він був на чолі конференції у Сочі з урахуванням того, що його руки не були заплямовані кров’ю.

Ця новина пролунала у мить підготовки Сочинської конференції, на яку були запрошені більше тисячі представників різних політичних рухів Сирії. Мета даної конференції — покінчити з революцією, повернути стабільність злочинному режиму та зберегти основу держави — спецслужби та армію.

Сирійська революція вийшла проти репресій та злочинів режиму і почала вимагати повного його викорінення. Неправильно вважати, що режим представляє собою лише тирана Башара, навпаки, режим — це уся система правління у їх державі, і неважливо, чи буде там Башар чи інший. Наївно приймати того, хто показує свою прихильність до революції, закликаючи при цьому до поверненню режиму. Не треба радіти цьому «обличчю», у той час як Росія запрошує його на конференції та участь в переговорах зі злочинним режимом.

Фарук аш-Шараа — це заступник сирійського Башара Асада. На початку революції цей чоловік був прихований режимом, і його руки не були заплямовані кров’ю. Мета цього полягала у тому, щоб у подальшому він як «чиста людина» зіграв ключову роль в особі перехідного етапу революції в остаточному політичному рішенні Америки. Таким чином, Захід намагається сконцентрувати увагу революції на скиненні тирану Башара Асада для того, щоб увести від ідеї скинення самого режиму, а це — нова хитрість для зміцнення американського рішення, яке покінчить з революцією і зробить кров та жертви шахідів марною.

О мусульман Шаму — опора Ісламу!

Реальність конфлікту у Сирії відбувається між Ісламом, втілення якого ми зробили своєю метою, яка звеличить нас у цьому світі і викличе вдоволення нашого Господа у наступному світі, і між невір’ям, яке воює проти нас та вбиває щирих наших синів.

Америка — це голова невір’я та лідер капіталістичного світу. Вона усіма засобами воює з нами, адже це — боротьба між гнилою культурою капіталізму та ісламською культурою, передвісники якої проявились у Сирії. Ми повинні міцно триматись своєї акиди,яка є джерелом нашої сили та величі. Ми повинні продовжувати цю боротьбу, адже це — боротьба між істиною та брехнею, і не повинні опускатись до рівня боротьби за крісла, пости та території.

Америка та її союзники бажають зробити долю Башара основою на переговорах. Мета цього полягає у тому, щоб зберегти свого агента та покінчити з революцією, яка привела їх у жах. Незважаючи на те, що доля тирана Башара не важлива Америці, вона оберігає його, доки не знайде гідну заміну, яка продовжить згубну політику Заходу над народом Сирії.

Ми були свідками того, що сталося з революцією в Єгипті, Лівії, Тунісі та Ємені: незважаючи на те, що голови режимів були скинуті, режим продовжив своє існування. Він продовжив коїти несправедливість, правити невір’ям та прислуговувати ворогам Умми.

Чи будемо ми задоволені після усіх жертв знов повернутись до деспотичного режиму? Чи нам необхідно зрозуміти суть цього протистояння так,як зрозумів його наш ворог? Тому нам необхідно міцно триматись верві нашого Господа, прийняти систему, що виходить із нашої акиди, і на основі цього вести боротьбу над зміненням існуючого режиму та встановленням Шаріату Аллаха в особі Другого Праведного Халіфату. І тоді підступи невірних обернуться проти них самих же, а їх багатства, зароблені на війні з нами, обернуться збитком для них.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому забажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:4,5).

16.12.2017
Хізбут-Тахрір/Сирія

Головне меню