Східна Гута під тяжким обстрілом

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У результаті нападів на осаджену Східну Гуту поблизу Дамаска за чотири дні було вбито більше 200 мирних жителів (за даними Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини).

За даними Центру, сили сирійського режиму обстрілювали Східну Гуту з понеділка, вбивши 207 громадянських осіб. У четвер у ході триваючих нальотів було вбито 58 мирних жителів, включаючи 15 дітей («AnNahar», 08.03.2018).

Коментар:

Незважаючи на триваючі злочини баасистського режиму у Сирії і незважаючи на усі ці трагедії, пережиті нашим народом у Шамі, мир мовчить про те, що там відбувається. Це очевидно вказує на те, що великі країни на чолі з Америкою, Росією, Британією та Францією не проти того, що відбувається, і навіть беруть участь у злочинах, що кояться у Сирії. Вони підтримували і продовжують підтримувати злочини своєї маріонетки Башара Асада. І мовчання країн ісламського миру при виді злочинів Заходу та Асада — явний доказ того, що наші горе-правителі є дешевими агентами злочинного Заходу.

Що стосується повстанських загонів, які були сформовані різноманітними міжнародними та регіональними розвідувальними службами, вони продали себе дияволу при надходженні першої партії брудних грошей , якими їх засипали злочинні режими у регіоні. Звірства, що кояться по відношенню до народу Шаму, стимулюють поліцейські режими у регіоні через сили безпеки підсилити контроль над своїми народами більш низьким способом, аніж це було до революцій.

Проте в останній час з’явились деякі ознаки того, що кипіння почало повертатись до цих народів. Можливо, це ознака скорого зникнення цього лихого періоду із життя Ісламської Умми. Мусульманські народи переживають тяготи життя на протязі останніх ста років через правління агентів та зрадників, їх сваволі та марнування багатств , які правлять, принижуючи мужів т мислителів цієї Умми.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Ахмад Абу Кадум
10.02.2018.

Головне меню