Озброєні зіткнення загонів між собою затягують зашморг змов на шиї революції іще сильніше

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У середу ввечері «Фронт національного звільнення» (ФНО) об’явив всезагальну тривогу і видав прес-реліз під назвою «Акти агресії з боку «Ан-Нусри».

Під «Ан-Нусрою» мається на увазі «ХайатТахріраш-Шам» (ХТШ). У ньому говориться: «Це не дозволить «Ан-Нусрі» контролювати революцію, заради якої мільйони людей пожертвували усім».

З іншого боку, офіційний представник «ФНО» сказав виданню alarabiya.net наступне: «Всезагальна тривога означає початок завзятої боротьби за повний контроль над районами, які захопила «ХТШ» за останні три дні» (almustaqbal.com).

Коментар:

По-видимому, озброєні загони у Сирії передали свій розум і прийняття рішень у руки держав колоніального Заходу, на чолі яких стоїть Америка. Ці загони взялись вбивати один одного у якості підготовки перед остаточним етапом змови проти революції Шаму. Доки ці загони вбивають один одного в Алеппо та Ідлібі, сирійський режим буде вперто піддавати бомбардуванню та кривавим зачисткам дані райони, сіючи жах і виганяючи населення.

Ми хочемо спитати цих невігласів: хіба ви не знаєте, що міжусобиця іде на користь Америці та її агенту Башару, але ніяк не на користь Ісламу і революції? Хіба ви не знаєте, що усі ваші лідери на протязі усіх восьми років революції торгували релігією і революцією, прикриваючись брехливими гаслами? Народ Сирії не побачив від них нічого, окрім брехні і обману!

Ми звертаємось до щирих воїнів революції Шаму: ви не повинні брати участь у ганебній боротьбі ваших лідерів один проти одного, ви повинні утримати їх на дотриманні істини! У протилежному випадку відмовтесь від них, поверніться до джерел революції, заручіться підтримкою народу — лише у цьому для вас велич у цьому світі та успіх у Наступному.

إِنَّ فِي هَٰذَا لَبَلَٰغٗا لِّقَوۡمٍ عَٰبِدِينَ

«Воістину, у цьому — послання для тих, хто поклоняється» (21:106),

وَٱللَّهُ أَعۡلَمُ بِأَعۡدَآئِكُمۡۚ وَكَفَىٰ بِٱللَّهِ وَلِيّٗا وَكَفَىٰ بِٱللَّهِ نَصِيرٗا

«Аллаху краще знати ваших ворогів. Досить того, що Аллах є Покровителем! Досить того, що Аллах є Помічником!» (4:45).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдульмалік
2 Джумада аль-уля 1440 р.х.
08.01.2019 р.

Головне меню