Зухвалість Заходу у нападках на святині мусульман

Статті
Друкарня

Напередодні Першої світової війни Халіфат вже знаходився у тяжкому стані.

Коли Перша світова війна дійшла до кінця, французька армія під командуванням генерала Анрі Гуро увійшла у Дамаск. Гуро скерувався прямо до могили Салахуддіна, пнув її ногою і сказав: «Хрестові походи закінчились! Прокинься, Салахуддін, ми повернулись! Моя присутність тут освячує перемогу Хреста над Півмісяцем!».

Те ж саме трапилось, коли генерал Едмунд Алленбі увійшов в Єрусалим через Яффські ворота і об’явив: «Сьогодні закінчились Хрестові походи».

Ці два випадки вказують на те, що з самого початку Захід проявляв свою ворожість у відношенні святинь мусульман та Ісламу. Ліквідація Халіфату у 1924 році стала ударом по державі, яка більше тисячі років захищала мусульман та Іслам. Здається, Захід цим здійснив своє помсту.

Але ні, їх злоба і ненависть до Ісламу на цьому не закінчується. Падіння Халіфату свідчить про підсилення ворожості Заходу у відношенні святинь мусульман і Ісламу. Хоча західний імперіалізм виник набагато раніше, і мусульманські землі були завойовані іще до падіння Халіфату, зараз Захід має повну свободу дій у скоєнні злочинів у відношенні мусульман, при цьому не маючи опору з їх боку . Насипавши сіль на рану , він допоміг встановити єврейське утворення, і мусульманська кров пролилась на Благословенній Землі, а також у Північній Африці, Індонезії, Індії і на усіх колонізованих мусульманських землях. Майно і честь мусульман, звеличені Ісламом, були відняті у них. Це ясно простежується у хадісі, де Пророк ﷺ, здійснюючи обхід навколо Кааби, подивився на неї і сказав:

مَا أَطْيَبَكِ وَأَطْيَبَ رِيحَكِ مَا أَعْظَمَكِ وَأَعْظَمَ حُرْمَتَكِ وَالَّذِي نَفْسُ مُحَمَّدٍ بِيَدِهِ لَحُرْمَةُ الْمُؤْمِنِ أَعْظَمُ عِنْدَ اللَّهِ حُرْمَةً مِنْكِ مَالِهِ وَدَمِهِ وَأَنْ نَظُنَّ بِهِ إِلَّا خَيْرًا

«Що може бути більше величніше тебе і величніше твої недоторканості! Клянусь тим, у Чиїй владі душа моя! Недоторканість мусульманина для Аллаха важливіша, аніж твоя».

Мусульмани, які зараз перебувають у розгубленості і не можуть протистояти цим злочинам , дають Заходу упевненість у безкарності усіляких подальших нападок.

Коли Іслам запроваджувався у державі Халіфат, святині мусульман ревно охоронялись, але з миті його падіння вони опинились у руках невіруючих, заплямованих кров’ю мусульман. Нам, мусульманам, сумно спостерігати за нашою історією за останні 100 років. Ці злочини Заходу у відношенні наших святинь ніколи не будуть прощені!

О, мусульмани!

Сьогоднішнє покоління мусульман, можливо, забуло або проігнорувало злочини Заходу і страждання, завдані мусульманам минулого, але ні, в дійсності навіть сьогодні ми є свідками західного варварства у гіршому його прояві. Кров, честь і власність мусульман усе іще не захищені від їх злих рук. Західний імперіалізм у формі пресловутої «війни проти терору» викликав численну кількість смертей і страждань мільйонів мусульман. Війна в Іраку і Афганістані, війна у Боснії, мовчання і підтримка таких режимів, як режим М’янми — усе це є явними прикладами жахливого осквернення Заходом мусульманських святинь.

У сучасному світі всюдисущих ЗМІ та соціальних мереж Захід замахується і на інші цінності мусульман: культуру і наші переконання. Під прикриттям «свободи слова» Захід має нахабність виправдовувати ображання на адресу Пророка ﷺ. Ми були свідками одного ображання за іншим по відношенню до нашого улюбленого Посланця ﷺ, виправдовуючи цей злочин «свободою слова». У 2015 році французький сатиричний журнал «Шарлі Ебдо» опублікував карикатури на Пророка ﷺ, і в 2020 він зробив це знов. І кожного разу уряд Франції підтримував «право» журналу «вільно виражати свою думку»! Усі розуміють подвійні стандарти, які проявляє Захід у цьому питанні. Насправді цей «секрет Полішинеля» усім відомий. Тобто те, що нібито називається «свободою вираження думок», є нічим іншим, як ілюзією, яка використовується у межах західної політичної системи для очорнення чиїх-небудь поглядів. Адже коли люди вказують на корупцію світських ліберальних суспільств та урядів, на них негайно вішається тавро «екстремізму», тим самим обнажаючи лицемірство цієї «свободи».

Окрім нападів на особистість Пророка ﷺ, за останні декілька десятиріч Захід переходив кордон дозволеного незліченну кількість разів! З ростом ісламофобії Захід тепер вдався до зброї, яка дозволяє йому передавати естафету пригноблення і нападок на Іслам і мусульман своїм агентам в урядах інших країн, в яких є традиційна ворожість до Ісламу, таких як Індія, Китай і М’янма, де мусульмани складають меншість.

Ображання, нанесені Пророку ﷺ, досить огидні, тим не менш, ворожість колонізаторів проявляється не тільки у цьому. Вона проявляється в ображанні Корану, нападах на мусульманських жінок, санкціонованій державою політиці, що дискримінує мусульман, і в проголошенні Єрусалиму столицею єврейського утворення. Подібні ідеологічні нападки продовжуються і по сей день. І, на жаль, скажена пропаганда західних думок і культури в мусульманських країнах захопила розуми деяких мусульман, які самі стали агентами зухвалих нападок на святині Ісламу.

О, мусульмани!

Навіть у крайню мить крайньої слабкості Халіфату халіф ніколи не допускав того, щоб хтось ображав наші святині. Ми чули історію про султана Абдуль-Хамід II, який пригрозив Заходу об’явленням джихаду через те, що той мав нахабність спробувати образити Пророка ﷺ. Ми також чули , як той же султан відмовив євреям у проханні зробити Палестину їх державою.

О, мусульмани!

Хіба нам не прийшов час усвідомити, що ми будемо постійно стикатись з нападками і ображаннями наших святинь, якщо не буде встановлений Халіфат?

О, мусульмани!

Встановіть Установите Халіфат! Будьте серед тих, хто працює над його встановленням! Будьте серед тих,кого янголи проведуть через ворота Раю!

 

Доктор Мухаммад Абуль-Айн, Малайзия

2 доповідь на Міжнародній конференції: «О Мусульмани! Встановіть Халіфат в соту річницю від дня руйнування!»

28.07.1442 р.х.
13.03.2021

Головне меню