Халіфат врятує світ, випалений капіталізм

Статті
Друкарня

У березні 1924р. безбожний Захід при сприянні низки арабських і турецьких зрадників зруйнував державу Халіфат, засновану Посланцем Аллаха ﷺ, а потім очолену праведними халіфами, за яким послідував період несправедливих правителів, які продовжили нести Іслам усьому світу, нехай навіть не в ідеальній, пораненій державі, але, тим не менш, яка об’єднувала усіх мусульман і захищала їх честь і святині.

Зовнішні сили зла і внутрішні зрадники оскаженіло боролись з нею до тих пір, поки не зруйнували Халіфат і не перетворили його на купу жалюгідних держав, рабських і покірних по відношенню до ворогів і лютих по відношенню до своїх народів. Більше аніж 56 утворень відкрили тотальний доступ для усіх видів замахування на святині, землі і ресурси Умми. З тих пір роздроблена Умма утримує на своїй шиї купу маріонеткових правителів, що погрузли у корупції.

Так, за матеріалами журналу «ForeignPolicy», опублікованими у 2011 році, королівська родина Аль Сауд з грошовим станом у 1,4 трлн. доларів, король Марокко з грошовим станом у 5,7 млрд. доларів, а також низка інших мусульманських узурпаторів входять у число найбагатших правителів у світі.

Вони перетворили у розвалини мусульманські території і вбили багато мусульман в Афганістані, Лівії, Сирії, Ємені Іраку, Судані та інших місцях. Більше 2 млн. людей було вбито у війні у Південному Судані, 300 тисяч — в Дарфурі, 384 тис. людей загинуло у Сирії. Згідно же даним Сирійського центру а моніторингу за дотриманням прав людини від 2020 року, число загиблих досягло 585 тис. Ці правителі розорили країни і людей, вручили багатство Умми у лапи невірних колонізаторів,відібравши їх у мусульман, караючи і вбиваючи їх за будь-яку спробу скористатись тим, що їм належить.

Рівень безробіття довели до жахаючих цифр, а життя — до нестерпних умов. Більша частина молодого населення готова бігти через бідність і несправедливість зі своєї землі. Згідно дослідженню моніторингового центру «ArabBarometer», проведеного по замовленню «BBC» у 2019 році, кожен другий представник молодше 30-ти років бажає емігрувати. Багато із них гинуть у пісках пустель або у водах морів, а ті, хто зміг перетнути їх — в пучині жалюгідності і зла аморальних суспільств, потрапляючи тим самим «із вогню та у полум’я». усе більше родин розпадається через те, що подружжя зникає без вісті або ж не у змозі утримувати родину.

Жага влади у нікчемних правителів повела їх на усіляку підлість, не залишивши в них нічого людського заради збереження крісел влади. Розпалювання расового, племінного, міжмазхабного розбрату в угоду диявольським планам невірних по послабленню і знищенню Умми поповнило список їх потворних справ. У 1983 році британсько-американський сходознавець єврей Бернард Льюіс, відомий по прізвиську «кат Близького Сходу» і архітектор нової версії договору по розділу мусульманських територій Сайкс-Піко, надав Конгресу США план по фрагментації і руйнуванню мусульманських країн, який включає в себе розв’язування внутрішніх війн, які призведуть до написання нових кордонів кров’ю мусульман, нацькованих один на одного.

Говорячи про знищення Ісламської Умми, варто відзначити, що це не відбудеться через фізичне винищення мусульман, всупереч війнам на знищення, розв’язаним по усьому світу проти мусульман Боснії і Герцеговини, мусульман-рохінджа, уйгурів, мусульман Центральної Африки і Близького Сходу. Ні, винищення Ісламської Умми повинно відбутись шляхом знищення секрету її існування, а саме — атрибуту Умми, який полягає в єдиній політичній і духовній акиді мусульман.

Життєздатність Умми, її непохитність перед невірними та їх цінностями полягає в її ісламській акиді, яка дарує певні уявлення про життя і системи для врегулювання усіх життєвих справ, тому Умма усіляко чинить опір західній культурі і конфліктує з нею, адже вона насильно насаджується в мусульманських землях. По суті, західна культура в самій Європі і в серці Америки скотилась нанівець, а мусульманська ж, незважаючи на безуспішні спроби інтегрувати мусульман в західні суспільства, тут рухається у бік Ісламу — найбільш поширюваної релігії у світі, при тому, що держава, яка повинна нести її по усьому світу, відсутня.

Ісламський «привид» жахом стоїть над злісним капіталізмом. Західні країни мобілізують свої армії для того, щоб залякати своїх жителів Ісламом як безпощадною, дикою,насильницькою релігією, використовуючи так звану «ісламофобію» та «ісламський тероризм». Особливо це стало явним після подій 11 вересня 2001 р., які стали одним із головних приводів для військового вторгнення в мусульманські території у сучасній історії. Тодішній президент США Джордж Буш-молодший відкрито об’явив про початок нового хрестового походу проти мусульман, а західні уряди активізували свої спецслужби для тотального стеження за мусульманами; мечеті і ісламські організації були взяті під нагляд. Окрім цього, навіть в мусульманських країнах Захід нав’язав стратегію для боротьби з Ісламом, які він називає «боротьбою з тероризмом та екстремізмом».

О, мусульмани, які парять у мріях і дрімають на передовій! Прокиньтесь! Ви — у гущині запеклої війни, розв’язаної для вашого винищення, знищення вашої релігії і ідентичності! У свій час Генеральний секретар НАТО після розпаду СРСР сказав: «Тепер перед нами не залишилось ніяких ворогів, окрім Ісламу».

У лютому 2015 року президент США Обама виступив у Держдепартаменті на конференції по боротьбі з екстремізмом. Він заявив, що Америка окрім війни на суші і на морі також веде «війну з ідеями за розуми молодих людей». Услід за ним пресловутий президент Трамп у ході свого візиту у країну Двох Святинь відкрив Міжнародний центр протидії екстремістській ідеології «Etidal» (The Global Centerfor Combating Extremist Ideology, GCCEI, Etidal). У 2017 році держсекретар США Тіллерсон об’явив про змінення учбових програм релігійних книг, а також про підготовку проповідників та імамів по американському зразку і з «американським Ісламом». Раніше, у 2006 році, колишній голова ЦРУ Джеймс Вулсі заявив: «Ми розробимо і створимо дим для них підходящу для нас форму Ісламу, яка підштовхне до революцій і приведе їх до смертельної конфронтації і розпаду, після чого ми рушимо до перемоги».

У грудні 2020 р. міністр по справам релігій і вакуфів Судану Насруддін Муфаррах на відкритті табору по підготовці єгипетських і суданських імамів імені Абу Бакра ас-Сиддика в Александрії закликав студентів виробити «принципи поміркованості для протидії екстремізму».

وَلَيَحْلِفُنَّ إِنْ أَرَدْنَا إِلَّا الْحُسْنَىٰ ۖ وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ

«(Вони) неодмінно будуть клястись: «Ми не хотіли нічого, окрім добра». Аллах свідчить, що вони є брехунами» (9:107).

Війна з Ісламом, Кораном і Пророком ﷺ продовжується у різноманітних формах, серед них — публічне спалення Корану пастором із штату Флорида Террі Джонсом у березні 2011 року, потім його марш проти Ісламу у квітні 2011 року, а також трансляція фільму «Фітна» нідерландського політика Герта Вілдерса, в якому він здійснює нападки на Коран і критикує так звану «ісламізацію» Європи.

У 2012 році видані фільм і карикатури, що ображають Пророка ﷺ, а також зображають вбивства і жорстоке обходження з мусульманами. Усе це скеровано на психологічний вплив, щоб зломити рішучість і гордість мусульман і утримати їх у рабському підкоренні.

Тепер ми можемо відкрито спитати: що втратив світ, втративши Халіфат і потрапивши під гегемонію капіталізму?

1) Мир втратив спокій:

— під час Другої світової війни більше 70 мільйонів людей були вбиті внаслідок колоніальної ненажерливості, а після 1945 року світ пережив більше 250 застосувань військової сили, 92% із яких були війнами серед країн третього світу;

— застосування зброї масового знищення (в Хіросімі, Нагасакі, Іраку, Боснії і Герцеговині), що призвело до сотень тисяч жертв і народженню немовлят з вадами розвитку, яке зустрічається і досі;

— тотальне стеження і шпигунство, що позбавило людей приватного життя і гідності.

2) Люди позбавились права виявляти волю і вибирати собі правителів, а також права на користування багатствами своєї країни.

— нав’язана брехлива демократія, за допомогою якої володарі великого капіталу маніпулюють людьми і фальсифікують їх волевиявлення. За допомогою гасла «влада належить народу» магнати фінансують виборчі процеси, маніпулюють людей і використовують платні ЗМІ, бомбуючи маси, які слухняно,немов вівці, підводяться до виборчих урн. Це стало для усіх очевидним, коли такі капіталісти, як Саркозі, Трамп і Блер, встали на чолі найстарших і найбільших демократій у світі; услід з тим люди спалювали виборчі дільниці у Франції і штурмували Білий дім в Америці, щоб скасувати результати виборів, а Блера назвали американським агентом;

— у 2010 році, після глобальної фінансової кризи, породженої капіталістичною системою, тисячі міст у більше аніж 81 країні світу виступили з вимогою політичної емансипації від магнатів, з вимогою надати право народам користуватись своїм багатством, скинути капіталізм і брехливу демократію.

Так чи є надія на те, що жителі Землі вирвуться з-під гегемонії капіталізму?

Є. Повернення Ісламу в міжнародну політику і на арену життя — це єдина надія на викорінення дикого капіталізму і звільнення людей від тиранії і рабства. Ця надія втілиться у життя тільки з поверненням Халіфату — і тоді Земля засяє світлом свого Господа, а пригноблення, тиранія і самоуправство держав зла будуть розвіяні. Тому колоніальні країни мобілізують армії, використовують в мусульманських країнах агентів і зрадників, які отримали західну виховання для того, щоб завадити встановленню Халіфату. Аллах, Субханахува Тааля, сказав:

يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Але Аллах не допустить цього і завершить поширення Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим» (9:32).

#أقيموا_الخلافة
#ReturnTheKhilafah
#YenidenHilafet
#خلافت_کو_قائم_کرو

 

Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Наср Різа
Голова Центрального відділу по зв’язкам Хізб ут-Тахрір в Судані

Головне меню