Що втратила Ісламська Умма внаслідок скасування Халіфату

Статті
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

كُنتُمۡ خَيۡرَ أُمَّةٍ أُخۡرِجَتۡ لِلنَّاسِ تَأۡمُرُونَ بِٱلۡمَعۡرُوفِ وَتَنۡهَوۡنَ عَنِ ٱلۡمُنكَرِ وَتُؤۡمِنُونَ بِٱللَّهِۗ

«Ви є кращою із общин,яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалюване, утримуючи від засуджуваного і віруючи в Аллаха»(3:110).

Ісламська Умма — це благо для людей. Ісламська община в лиці правителя доносила до людей істину, яку приніс нам Посланець Аллаха — Мухаммад ﷺ. На протязі тринадцяти сторіч запроваджувались закони Аллаха на землі аж до руйнування нашої держави — Халіфату. Землі мусульман переповнені багатством, таким як корисні копалини, нафта і т.д. Але сто років назад мусульман спікало лихо. Вороги Аллаха нанесли смертельний удар по Уммі, залишивши її без щита і меча… Мусульмани впали у принижений стан, їх землі розграбовують невірні імперіалісти, при цьому очорнюючи Іслам тероризмом… Мусульман не тільки арабських земель, але і пострадянського простору, спіткала величезна печаль. Усе це відбувається з причини відсутності щита, як говориться у хадісі Посланця Аллаха ﷺ:

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (Муслім)

Що стосується системи Ісламу, яка запроваджувалась в державі, що припинила своє існування сто років назад, то причина її зникнення полягає у тому, що діти Умми погодились відійти від держави після того, як втратили довіру до неї. Це спонукало їх ворогів помститись їм відомими колонізаторськими способами. Вони нанесли удар по ідеї Ісламу в них самих, особливо — по політичній стороні (тобто запровадженню Ісламу за допомогою держави). А також вони встановили політичне панування в мусульманських країнах за допомогою продажних режимів, як і економічне панування шляхом головування над багатствами Умми.

І з тих пір, як рухнула політична система Умми, колонізатор працює для здійснення двох цілей:

1) Не допустити того, щоб мусульмани стали єдиною силою через їх державу.

2) Поглинути їх багатства і набути за допомогою них силу проти мусульман.

Капіталістична система почала запроваджувати свої закони на землях Ісламу … багато мусульманських народів, які проживають на пострадянському просторі, теж стали жертвами комунізму, а після — капіталізму. Нам нав’язують демократію, говорячи через своїх брехливих імамів, що вона — частина Ісламу.

Захід, який веде війну проти Ісламу на усіх фронтах, усвідомлює, що політична єдність мусульман у другий раз принесе загрозу його існуванню і не дозволить йому простягати руки до країн мусульман. Тому він використовує усі можливості. Іноді він вводить в оману мусульман ідеями про незалежність. Іноді звинувачує їх релігію, щоб зайняти їх виправданнями. Іноді він сіє смути серед них,щоб розділити їх. Іноді порочить державу Халіфат у їх розумах, щоб відвернути їх від нього. Або вводить їх в оману нав’язаними згідно своєму методу реформами. А іноді звинувачує їх в тероризмі (в цій великій містифікації), щоб вони підняли білі прапори і прогнулись перед його диктатом. Або здійснює на них військові напади на їх же території і вбиває їх для встановлення своєї гегемонії.

Помітно, що капіталістичний Захід, ведучи війну проти Ісламу і його прихильників, не несе свою порочну ідею мусульманам, яка примусить їх дивитись на неї або ж примусить їх сумніватись в ідеї Ісламу, тому що Захід сьогодні терпить ідейне банкрутство і поразку перед ісламською ідеологією у війні ідей. Він сам страждає в своїх країнах від своєї доктрини і законів!

Воістину, нападки на Іслам і мусульман на Сході і Заході підтверджують нам, що Ісламська Умма жива. Якщо б Умма була мертвою, то ніхто б не нападав на неї. Нападки Заходу на нас і нашу релігію — ознака нашого відродження.
Вони кидають у в’язниці щирих синів Умми, як робить це Росія. Вони вбивають і ґвалтують мусульман, як роблять це Китай та Індія.

Ми, як Ісламська Умма, не будемо полем для колонізаторських країн і не будемо представляти собою понад п’ятдесяти паперових держав. Ми не будемо погоджуватись з запровадженням системи невір’я, що називається західними цінностями, над нами. Ми зможемо це відкинути. Цей виклик ми зможемо виявити за допомогою вимагаємого корінного змінення нашого положення, щоб правити світом знов, не поневолюючи народи і не висмоктуючи їх кров. Навпаки, ми будемо робити це, скеровуючи світ до істинному шляху і до рівності з нами, несучи нашу доктрину і наші цінності. Правління світом — це послання, яке обрав Аллах для Ісламської Умми після Мухаммада ﷺ, щоб вона несла його людям.

Коли Захід усвідомив, що ті,хто ведуть діяльність для змінення реальності, рухаються разом з Уммою до її величі, коли він усвідомив, що не зможе їх зупинити, бачачи, як вони вирішили повернутись до своєї політичної єдності, яка уособлюється в Халіфаті, він почав працювати для згуртування усіх навколо діяльності по створенню «нової релігії». Він став поширювати її у країнах мусульман і назвав її поміркованим Ісламом. Проте його підступи стали ясними для багатьох.

Ісламська Умма повинна знати, що її доля — у її руках. Вона повинна працювати для єднання через встановлення держави, і цей час близько, з волі Аллаха. Це — очевидна істина, яку знає ворог, і з нею не погодиться тільки упертий.

وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمۡ وَعَمِلُواْ ٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ كَمَا ٱسۡتَخۡلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبۡلِهِمۡ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمۡ دِينَهُمُ ٱلَّذِي ٱرۡتَضَىٰ لَهُمۡ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّنۢ بَعۡدِ خَوۡفِهِمۡ أَمۡنٗاۚ يَعۡبُدُونَنِي لَا يُشۡرِكُونَ بِي شَيۡ‍ٔٗاۚ وَمَن كَفَرَ بَعۡدَ ذَٰلِكَ فَأُوْلَٰٓئِكَ هُمُ ٱلۡفَٰسِقُونَ ٥٥

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

Головне меню