Саміт Організації ісламської співпраці — саміт зрадництва та співпраці у гріху!!!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У середу 13.12.2017 завершився надзвичайний саміт у Туреччині, скликаний Організацією Ісламської співпраці з подачі президента Туреччини Ердогана з метою проведення огляду подій, які відбулись у результаті рішення президента США Трампа визнати Єрусалим столицею єврейського утворення.

У завершальній заяві саміт підкреслив, що своїм рішенням Трамп свідомо підриває мирні зусилля та ллє масло у вогонь екстремізму та тероризму. Ті, хто зібрались, підтвердили свій намір дотримуватись миру та справедливості на підґрунті ідеї створення двох держав, визнавати і надалі Східний Єрусалим столицею Палестини згідно міжнародним домовленостям та мирній арабській ініціативі 2002 р., висунутій Надзвичайним ісламським самітом у Мецці у 2005 р. у якості стратегічного вибору.

Стратегічного вибору!.. Організація Ісламської співпраці на саміті у Стамбулі зробила для єврейського утворення більше, аніж Трамп своїм рішенням, тому що визнання Східного Єрусалиму столицею паперової країни означає відверте визнання Західного Єрусалиму столицею єврейського утворення остаточним чином нібито від імені Ісламу! Якщо рішення Трампа немає ніякої ваги, бо він не контролює Єрусалим, то визнання Західного Єрусалиму за єврейським утворенням тими, хто говорить від імені Єрусалиму та Ісламу, несе в собі особливий відтінок, який нібито надає легітимність єврейському утворенню, підносячи йому Єрусалим на золотому підносі.

Таким чином, єврейському утворенню піднесли Єрусалим і порахували, що він має більше решти усіх інших прав на 78% території благословенної Палестини. Саміт Організації Ісламської співпраці виявися самітом компромісів та здачі землі Палестини, самітом співпраці у гріху, що підсилює стовпи єврейського митом окупаційного режиму за допомогою арабської ініціативи, яка закликає до припиненню конфлікту з єврейським утворенням з подальшим створенням крихітної країни «Палестина» поруч з єврейським утворенням, спираючись у цьому на міжнародні резолюції та закони!!!

Ці ж самі резолюції та закони раніше надали євреям можливість захопити більшу частину Палестини і визнали їх легітимним утворенням у серці Ісламської Умм, тим самим всадивши його у це серце нібито отруйний кинджал, зробивши його першою лінією наступу західного колонізатора на землі мусульман, склавши для нього міжнародні закони, надавши йому політичну, військову та економічну допомогу, щоб воно стало наріжним каменем перед Ісламською Уммою на шляху її розвитку та об’єднання.

Єдність не була і не буде досягнутою Організацією Ісламської єдності, яка зосередилась над покірним слідуванням за західним колонізатором та правителями-зрадниками, що ідуть тропою зрадництва благословенної землі Палестини. Єдність не буде втілена, якщо займати пораженську позицію перед головами арабських парламентів, які підкреслили на своєму засіданні, іще до Саміту у Стамбулі, «абсолютну відмову нанести шкоду правовому та історичному статусу Єрусалиму» при тому, що статус Єрусалиму у розумах тих, хто зібрався, з самого початку визначається міжнародними законами, тобто західним колонізатором. Вони заявили про свій протест проти рішення Трампа, порахувавши його таким, що входить за межі міжнародних законів та резолюцій.

Міжнародні закони та міжнародне право представляють собою основу захисту у палестинській проблемі у таких режимів та голів парламентів арабських країн. З такої позиції вони намагаються відокремитись від просвіти Ісламської Умми, вважаючи міжнародне право та міжнародні закони апеляційною інстанцією та точкою опори у вирішенні цієї проблеми. Суть визнання цього права та законів, насаджених нам західним колонізатором, полягає у тому, щоб ми вирішували проблему Палестини, з самого початку спираючись на них, тобто почали іти на компроміси та здавати більшу частину Палестини єврейському утворенню. Міжнародне право та міжнародні закони надають право євреям бути присутніми на благословенній землі у виді утвердженої країни з безпечними кордонами. Так яка омана, зрадництво та гріх можуть бути більшими, аніж керуватись міжнародними законами колонізатора на благословенній землі на адресу Єрусалиму та аль-Акси? А як же право Ісламської Умми?!

Ісламська Умма є істинним володарем права на благословенну землю Палестини, права володіння землею з великим статусом, наданим їй шаріатськими законами та такими, що зробили Палестину землею хараджу — власністю Ісламської Умми. У Палестини — особливе положення, зв’язані з сурою «Аль-сра», які увійшла у серця мусульман, а тому Палестина зв’язана з акидою мусульман, втіленої у перенесенні Пророка ﷺ із мечеті аль-Харам в мечеть аль-Акса, чих околиці завжди користуються благословенням Аллаха.

Благословення надало цій землі можливість викривати на ній усіляке зрадництво, кожне порожнє гасло. Ансари Посланця Аллаха ﷺ не дотримувались міжнародних законів тагуту, не визнавали принизливих угод про придання Східному Єрусалиму статусу столиці крихітної паперової країни, вони не займались засудженням резолюцій методом укладання порожніх угод у парламентах, а збирали армії для звільнення святинь Умми від окупантів, тому що Шаріат потому зобов’язує Умму викорінювати подібне.

Викорінення виконують справжні лідери Умми, такі як Салахуддін і Кутуз, — викорінення, очікуване кожним мусульманином, віруючим у те, що Шаріат — це єдине рішення проблеми Палестини — рішення, до якого прагне Умма, яка здатна відокремити зерна від плевел. Шаріат не надає ніякої ваги зрадникам, що засідають на самітах та у парламентах для того, щоб обговорити те,як їм іти на компроміси. Шаріат не має відношення до порожніх заяв, які не змінюють нічого на практиці у справі звільнення.

Сама реальність життя зобов’язує мобілізувати армії Ісламської Умми для звільнення благословенної землі та повернути мечеть аль-Акса та місто піднесення Пророка ﷺ у руки мусульман. Проблема Палестини — це військова проблема, і Шаріат вимагає мобілізації армії для її вирішення.

Мобілізація — це те, що як раз таки і ігнорують усі режими, тому що такий крок загрожує самим цим режимам, пов’язаним з колонізаторами ... Урядові вчені замовчують про мобілізацію армій, тому що годуються біля тронів тиранів ... Цей крок замовчується у ЗМІ,серед продажних журналістів і навіть серед угрупувань, зв’язаних з агентурними режимами... Але незважаючи на усе це,залишається єдине шаріатське рішення, якому Аллах зобов’язав Ісламську Умму, — залишається практичне рішення, не вивітрене із розумів мусульман, які і дня не проводили без бажання його застосувати. До мобілізації армій закликають гнівні натовпи мусульман, що захищають мечеть аль-Акса, мусульман Йорданії, Тунісу Малайзії, Індонезії, Бангладеш, Пакистану, Туреччини та інших ісламських земель, де вийшли демонстрації людей, які закликають до негайної мобілізації армії для порятунку Єрусалиму та звільнення Палестини.

Палестина ані дня не виправдовувала ніяких самітів та заяв, що лунали із вуст західних лідерів. Вона як і раніше чекає на своїх визволителів, яких Аллах вшанує змогою повернути назад першу киблу та третю святиню Ісламу — місце піднесення самого Пророка ﷺ.

Д-р Мусаб Абу Аркуб
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині
2 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
20.12.2017 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню