«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр закордонних справ Норвегії Іне Еріксен Сьорейде заявила про те що країни-донори Палестини підтвердили свою підтримку відновлення мирного процесу між «Ізраїлем» та палестинською адміністрацією.

Як передає «Maannews», про це вона заявила 31 січня у Брюсселі на спільній прес-конференції з представником ЄС по закордонним справам Федерикою Могеріні після позачергового засідання Спеціального комітету по зв’язкам для координації міжнародної допомоги Палестині, де обговорювали майбутнє фінансування програм Близькосхідного агентства ООН для допомоги палестинським біженцям та організації робіт (БАПОР).

Міжнародні донори «виразили глибоку заклопотаність з приводу фінансового положення БАПОР, а також гуманітарної та економічної кризи у секторі Газа.

Поруч з цим Могеріні заявила про те, що Європейський Союз спільно зі своїми партнерами буде прагнути відновити політичний процес врегулювання близькосхідної кризи. «Окрім рішення через співіснування двох держав немає інших перспектив», — підсумувала вона.

«Ар-Рая»: Ці «країни-донори», які до того ж і колоніальні, ставлять пастки проти народу Палестини. За допомогою матеріальної допомоги вони намагаються зберегти тут свій впив та взяти участь у майбутньому регіону. Окрім того, їх матеріальна допомога не принесла нічого, окрім розпусти, корупції та прислуговування перед ворогами. Так, лев’яча частка засобів уходить на утримання органів безпеки, які дбають про безпеку єврейського утворення, а рештки витрачаються на отруєння розумів та секуляризацію наших синів за допомогою спаплюження шкільної програми та заохочення безсоромних танців та концертів з одночасною участю хлопчиків та дівчаток. Засоби також уходять на організації під усілякими назвами, різноманітної специфіки та сфер діяльності, але єдині у справі віддалення народу Палестини від ісламської релігії та її просвіти.

إِنَّ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ يُنفِقُونَ أَمۡوَٰلَهُمۡ لِيَصُدُّواْ عَن سَبِيلِ ٱللَّهِۚ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيۡهِمۡ حَسۡرَةٗ ثُمَّ يُغۡلَبُونَۗ وَٱلَّذِينَ كَفَرُوٓاْ إِلَىٰ جَهَنَّمَ يُحۡشَرُونَ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть жалкувати про це, а потім слідом за чим вони будуть повержені. Невіруючі будуть зібрані у Пеклі» (8:36).


Газета «Ар-Рая»

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню