Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір запустив кампанію «у захист заарештованої Джаннат Беспалової»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Сьогодні сотні мусульман у Росії позбавлені волі лише на підґрунті їх причетності до діяльності Хізб ут-Тахрір.

Усі вони брехливо звинувачуються у «терористичній» діяльності на підґрунті абсурдного рішення Верховного Суду РФ від 2003 року про внесення Хізб ут-Тахрір у список терористичних організацій. Згідно цьому безпрецедентному судовому рішенню , ісламська політична партія раптом стала вважатись «терористичною», а з підсиленням російського законодавства кримінальні справи у відношенні членів партії почали фабрикуватись вже не по «екстремістським» статтям КК як раніше, а по нововведеним «терористичним», і реальні строки позбавлення волі впритул наблизились до двадцяти років.

Застосування усіх цих «законів» дійшло до відвертих репресій по усій Росії, у т.ч. — і у місті Санкт-Петербурзі , де за останні роки були заарештовані десятки носіїв ісламського заклику, а 24 листопада спецслужби затримали дружину раніше засудженого до 12 років ув’язнення члена Хізб ут-Тахрір Іси Рагімова. У той же день дружину Іси, руську за національністю мусульманку Джаннат (Аллу) Беспалову, заарештували за участь у діяльності Хізб ут-Тахрір, відправивши її у візницю, де утримують реальних злодійок. У січні 2018 р. її арешт продовжили іще на 2 місяці, до 16.03.2018. Всевишній Аллах говорить:

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

«Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже роз’яснили вам знамення, якщо ви лише розумієте!» (3:118).

У відповідь на злочинні дії російських силовиків у відношенні уразливих мусульманок, які ведуть діяльність разом з Хізбом по відновленню Праведного Халіфату за методом пророцтва , у суботу 3 березня 2018 року Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір запустив глобальну кампанію під назвою «у захист заарештованої Джаннат Беспалової». Ми закликаємо усіх мусульман вести діяльність разом з Хізб ут-Тахрір по відновленню Ісламської Держави по методу Посланця Аллаха ﷺ. Це правильний шлях для досягнення вдоволення Аллаха. Відновлення правління на основі Ісламу позбавить мусульман від законів куфру та зла тиранічних режимів. Всемогутній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того. що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем і що вибудете зібрані до Нього» (8:24).

О Аллах, ми просимо Тебе допомогти та оточити Своєю турботою нашу сестру Джаннат Беспалову, її чоловіка та усіх мусульман, ув’язнених у тюрмах тиранів та пригноблених за несення ісламського заклику. О Аллах, просимо Тебе наблизити той день коли мусульмани з Твоєю допомогою повернуть правління Ісламом та покарають тих, хто робить насильство проти синів та доньок благословенної Умми. О Аллах! Прийми наші молитви.


Газета «Ар-Рая»
14.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню