Хізб ут-Тахрір іде до встановлення Халіфату всупереч усім наклепам

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

21 березня 2018 року веб-сайт «cawalisse.com» опублікував статтю під заголовком «Терористична партія Хізб ут-Тахрір підтримує рух «Аль-Адльваль-Іхсан» («Справедливість та милосердя») та закликає до створення Другого Халіфату у марокканському місті Джерада».

Як зазвичай, стаття складається із суцільного наклепу та брехні. Ось деякі зі них: наклеп у тероризмі обзивання одного із хлопців Хізб ут-Тахрір Назіра Салеха головорізом та терористом, звинувачення його у підриві економічного росту та розпалюванні громадянської війни, а також наклеп на те, що він бив незгодних з його думкою, підбурював смертників до самопідривання та страчував мирних жителів.

Нечасто зустрінеш статтю,яка містить в собі стільки брехні. Здається, що автору статті та тим, хто стоїть за ним,довелось вдатися до цієї грубої брехні та наклепу через нестачу розсудливості та доказів. Але, на їхнє нещастя, Хізб ут-Тахрір є добре відомим у масах людей, щоб суспільство повірило цій брехливій статті. Численні книги, публікації, позиції та сайти Хізба відомі громадськості,а хлопці Хізба живуть серед людей, розділяють їх скорботу та радість і вони відомі своєю чесністю та відповідальністю.

Абсолютно усім Хізб ут-Тахрір відомий своєю кристально чистою репутацією, яка жодного разу не була заплямована на протязі десятиріч. Немає жодного випаду, що доводить його участь у пролитті крові, непослуху Аллаху та Його Посланцю ﷺ або у відхиленні від методу, який Хізб об’явив з першого дня своєї діяльності. Дані стійкість та завзятість згуртували людей навколо Хізба і довели, що саме ця партія — то довгоочікуваний путівник Умми, який ніколи її не обмане. Ідеї Хізба та рішення, що витікають із Корану та Сунни, є єдиним порятунком для Ісламської Умми, яка знемагає під гнітом несправедливості її правителів.

Що стосується відношення Хізба до протестів у Джераде, то партія ніколи не приховувала своєї позиції щодо так званих «революцій «Арабської весни». Більше того, партія сподівалась, що це стане хорошим початком для реальних змінень, які розкриють істинні причини зубожіння, позбавлень та інших лих, які переживають мусульмани через відсутність втілення Шаріату Аллаха та правління згідно світським та авторитарним режимам.

Що стосується руху «Аль-Адльваль-Іхсан», то даний рух не є союзником або відгалуженням Хізба. Нас з цим рухом об’єднує зв'язок на основі Ісламу, як і з рештою усього іншого ісламського світу. Проте звідки секуляристам зрозуміти, що таке братерство в Ісламі!


Мухаммад ібн Абдуллах
04.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню