Ваші змови ніколи не зможуть приховати від людей сонце правди

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Керівництво соціальної мережі «Facebook» 8 травня 2018 р. видалило реєстровий запис та сторінку інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір.

9 травня 2018 р. керівництво закрило аккаунт газети «Ар-Рая», що видається Хізб ут-Тахрір, а також видалило реєстровий запис засновника та Хізба шейха Такиюддіна Набхані, нехай змилується над ним Аллах. З іншого боку, «GooglePlus» «заморозило» реєстровий запис Центрального інформаційного офісу на два тижні, а реєстрові записи 20-ти адміністраторів були повністю видалені.

Раніше, у серпні 2017 р., адміністрація «YouTube» видалила два канали Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір: канал об’яв «Аль-Бадиля» та канал сайту khilafah.net. У липні 2018 р. «YouTube» видалив іще 4 наших канали, а також періодично та неодноразово видаляє реєстрові записи активістів із Хізб ут-Тахрір. Усі ці дії розкривають ступінь ненависті даних ресурсів до носіїв заклику та її невгамовне прагнення заглушити голос правди та приховати від людей сонце істини, не маючи на це ніяких виправдань!

Якщо усі вищевказані ресурси здіймаються до голови табору невірних — Америці, то «Аль-Джазіра» (із Катара), що вибрав собі гасло «Погляд та альтернативний погляд», доповнює цю інформаційну блокаду про діяльність та заходи Хізб ут-Тахрір. «Аль-Джазіра» не лише замовчує про заходи (як, наприклад, не повідомляла про конференцію по Халіфату, яка відбулась 28 квітня у столиці Тунісу під назвою «Халіфат — сила, яка насувається», та про усі інші багатотисячні конференції в Анкарі, Стамбулі, Куала-Лумпурі, Джакарті, Лівані та інших) але й викривляє змісти та цілі заходів при висвітленні подій. Так, хода, організована Хізб ут-Тахрір у Рамаллі (див. першу сторінку даного номеру «Ар-Рая») на підтримку аль-Кудса під назвою «Аль-Кудс волає до Умми та її арміям з проханням звільнити та врятувати від угод змовників!» «Аль-Джазіра» настирливо транслювала як «акція протесту проти переносу посольства США в Єрусалим»!

Таким чином, телеканал без сорому серед біля дня вів дезінформацію, транслюючи при цьому із гущі гучних скандувань «Ні угоді та зрадництву! Лише армії і танки!» та інші вимоги від мусульманських армій звільнити Палестину. Поруч з цим, відомо, що Хізб ут-Тахрир цілком та повністю відкидає єврейське утворення на палестинських землях, не розрізняючи між собою ані Хайфу, ані Яффу, ані території 1948-го, ані 1967-го.

Усі їх відчайдушні дії говорять про те, що заклик Хізба став кошмаром для пригноблювачів, що іще більше вселяє у нас упевненість — Аллах допомагає своїй релігії всупереч відразі невіруючих та лицемірів:

يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ﴿٣٢﴾ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ﴿٣٣﴾

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Проте Аллах не допустить цього і завершить поширення Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим. Він — Той, хто відправив Свого Посланця з вірним керівництвом та істинною релігією, щоб піднести її над рештою усіх інших релігій, навіть якщо це ненависно многобожникам» (9:32,33).


Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
5.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню