Хізб ут-Тахрір Палестина збирається у Рамаллі, відкидаючи угоди та змови і закликаючи до звільнення Палестини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У суботу 12.05.2018 у центрі міста Рамалла Хізб ут-Тахрір провів масову демонстрацію на підтримку аль-Кудса під  гаслом «Аль-Кудс закликає Умму та її армії звільнити священне місто та врятувати його від змовників».

Учасники демонстрації підняли прапори та стяги, закликаючи відмовитись від «угоди сторіччя», «рішення двох держав» та «рішення однієї держави», а також закликаючи армії Умми виступити, відновивши  свою історичну та героїчну роль, ставши спадкоємцями армій  Умара, Салахуддіна та Кутуза. Учасники мітингу скандували: «Ні угодам та зрадництвам, нам потрібні армії і танки!», «Америка! Увесь аль-Кудс належить нам!», «Ми закликаємо армію мусульман звільнити Палестину».

Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Палестина д-р Бахір Саліх виступив з промовою, нагадавши про статус Палестини в історії Умми і про те, що зробили халіфи та полководці Умми на шляху її відкриття, звільнення та захисту. Він підкреслив, що «Палестина не є експлуатаціонним проектом та полем політичних дослідів, і не є вона драбиною для ліліпутів, які будуть підніматись по ній, щоб зайняти місця правителями та особами, які приймають рішення. Палестина — це цінна ісламська земля з особливим політичним та релігійним статусом, що укорінився у культурі та почуттях Умми».

Д-р Саліх вказав на те, що Захід розуміє важливість Палестини, тому він завжди прагнув ліквідувати її. Він підкреслив, що «рішення однієї держави», «рішення двох держав», «угода сторіччя», «арабська ініціатива та «резолюції  ООН» — це усе спроби Заходу ліквідувати палестинську проблему, а також те, що правлячі режими та ЗМІ уникають згадування єдиного рішення палестинської проблеми  — її повного звільнення.

Також він підкреслив, що «рішення палестинської проблеми повинно бути корінним, і воно виходить не від дядька Сема, Трампа, Ради Безпеки або ООН, а із релігії та культури Умми. Палестина — це ісламська земля, і її рішення полягає у повному звільненні від єврейської окупації. Ця задача покладається на армії Умми, які повинні виступити, щоб врятувати Палестину та знести трони правителі, що оберігають євреїв та стоять перепоною перед Уммою та її багатотисячними військами, а також щоб встановити халіфа, який поведе Умму до перемоги, зміцненню та поширенню релігії».

Бахір Саліх закликав народ Палестини стояти перед обличчям змовників та злочинців, що прагнуть ліквідувати палестинську проблему на основі планів колонізатора. Також він закликав скерувати свої голоси до армій Умми, щоб вони виступили для звільнення Палестини, вважаючи це єдиним,, що лякає єврейське утворення та їх опікунів-правителів, і що це забезпечить повернення до реального звільнення, яке є шаріатським та практичним рішенням палестинської проблеми.


Газета «Ар-Рая»
16.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню