Тим, які постяться, вистоюють молитви та сподіваються на милість Аллаха мусульманам

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Аллах надав нам милість, надавши на можливість застати благословенний місяць Рамадан, у якому був ниспосланий Коран — вірне керівництво для людей, ясні докази вірного керівництва та розрізнення.

Це — місяць, у який відкриваються врата Раю, зачиняються врата Пекла, а шайтани заковуються у ланцюги. Хто постився у цей місяць з вірою та надією, тому пробачаться його минулі гріхи. Віддавайте хвалу Всевишньому Аллаху та дякуйте Йому відповідними діяннями.

O мусульмани! Хізбут-Тахрір закликає вас бути щирими з самими собою, адже ви оповиті послухом Аллаху, тримаючи пост та вистоюючи молитви, потім він закликає поміркувати про ту реальність, у якій ви живете. Чи задоволений Аллах цим положенням та вами, чи ні?

Читаючи Коран, кожен, хто розмірковує, зрозуміє наступне:

• Ваше життя не є ісламським у більшості площин: в управлінні та економіці, у політиці та суспільстві, в освіті, засобах масової інформації та інших сферах. Аллах велів вам жити ісламським життям, яке втілює підкорення Господу світів. Він також забороняє вам жити по законам та системам невір’я:

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آَمَنُوا بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُضِلَّهُمْ ضَلَالاً بَعِيدًا

«Хіба ти не бачив тих, які заявляють, що вони увірували у ниспослане тобі та у ниспослане до тебе, але хочуть звертатись на суд до тагуту, хоча їм наказано не вірувати у нього? Сатана бажає ввести їх у глибоку оману» (4:60).

• Недоторканість мусульманина порушена. Кров мусульманина стала дозволеною для невіруючих кожної раси від Китаю на сході до Нігерії на заході. Єдине їх виправдання — це війна з «тероризмом», яка є війною з Ісламом. Всевишній Аллах, заради Якого ми тримаємо пост, бажає, щоб ми були єдиною Уммою, подібно єдиному організму, що одна частина підтримувала іншу. Повідомляється від Нумана ібн Башира, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

مَثَلُ الْمُؤْمِنِينَ فِي تَوَادِّهِمْ وَتَرَاحُمِهِمْ وَتَعَاطُفِهِمْ مَثَلُ الْجَسَدِ إِذَا اشْتَكَى مِنْهُ عُضْوٌ تَدَاعَى لَهُ سَائِرُ الْجَسَدِ بِالسَّهَرِ وَالْحُمَّى

«У своєму милосерді, любові та співчутті по відношенню один до одного віруючі подібні єдиному тілу: коли одну із частин його уражає хвороба, усе тіло відгукується на це безсонням та гарячкою» (Бухарі, Муслім).

• Ваші країни розірвані на більше аніж п’ятдесят утворень, коли ви повинні жити в одній державі, щоб відповідати словам Пророка ﷺ:

مَنْ أَتَاكُمْ وَأَمْرُكُمْ جَمِيعٌ عَلَى رَجُلٍ وَاحِدٍ يُرِيدُ أَنْ يَشُقَّ عَصَاكُمْ أَوْ يُفَرِّقَ جَمَاعَتَكُمْ فَاقْتُلُوهُ

«Хто прийде до вас, коли ваша справа знаходиться у руках одного, бажаючи розколоти вас або посіяти розбрат між вашою общиною, — вбийте його» (Муслім),

إِذَا بُويِعَ لِخَلِيفَتَيْنِ فَاقْتُلُوا الآخِرَ مِنْهُمَا

«Якщо буде дана присяга двом халіфам, то останнього вбийте» (Муслім).

• Ваші землі окуповані. Іудеї захопили благословенну Палестину. Америка та її союзники окупували Ірак та Афганістан. Росія окупувала Чечню. Китай окупував Східний Туркестан, і так далі. Клянусь Аллахом, заради Якого ви вистоюєте молитви, ви повинні звільнити свої землі від бруду невіруючих!

O мусульмани! Сумлінна робота по встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, час якого вже настав, — це єдине, що змінить цю реальність та приведе вас до вдоволення Всемогутнього Аллаха, і ви станете сильними після слабкості та розколу та великими після приниження. Лише Халіфат здатен перевернути усе з ніг на голову, щоб ваше життя стало ісламським, а мусульмани об’єднались у Халіфаті під одним стягом халіфа, який буде правити законами Аллаха, захищати святині мусульман та зіммієв, а також використати енергію Умми для звільнення своїх земель, як і поведе мусульман до вдоволення Аллаха, Який зробив їх намісниками на землі, і спорудить війська, щоб вивести людей із пітьми невір’я до світла Ісламу.

О мусульмани! Ми усі єдині. Я нагадую вам про корону усіх фардів та заборонності бездіяльності. Кваптесь до благу! Нещасний — той, хто втратив милість Аллаха у цей благословенний місяць.


Газета «Ар-Рая»
23.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню