Допомога Газі та аль-Кудсу полягає у їх звільненні, а не у змові проти них

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

18.05.2018 на сайті «Al-Jazeera» була опублікована новина:

«Генеральний секретар Організації Ісламської співпраці (ОІС) Юсуф ібн Ахмад аль-Усаймін закликав створити комітет незалежних експертів для розслідування злочинів єврейського утворення, скоєних на кордоні з Газою. Він додав, що міжнародне розслідування злочинів, скоєних єврейською армією 14 травня, є терміновою та справедливою вимогою.

Він закликав усі сторони «у рамках, встановлених строків брати участь у турботі про багатобічний політичний процес, який заснований на принципі створення палестинської держави у кордонах 1967 року зі столицею у Східному аль-Кудсі».

У проекті заяви міститься заклик до міжнародної спільноти, зокрема — до Ради Безпеки ООН, виконати свої юридичні зобов’язання по захисту міжнародного правопорядку у відношенні Палестини та забезпечити те, щоб єврейське утворення було притягнуто до відповідальності за свої злочини».

«Ар-Рая»: під приводом допомозі Газі та аль-Кудсу правителі мусульман продовжують торгувати благословенними землями Палестини,відмовлятись від них та передавати ворогам Умми.

Замість того, щоб надати допомогу народу Палестини, відправити свої війська для звільнення та очищення благословенної землі від бруду євреїв, правителі мусульман вдаються до створення нової міжнародної окупації під приводом захисту палестинців. Вони досягли верхівки слабкості або навіть зрадництва. Як 57 країн з багатотисячними арміями, які не виступили у бік благословенної землі, щоб знищити єврейське утворення, — як ці країни можуть вдаватись до західних держав та їх колоніальних інститутів та просити захисту для палестинців від купи нечисті?! Хіба не західні країни та їх колоніальні інститути узаконили єврейську окупацію благословенної Палестини?! Хіба не вони десятиріччями покривають злочини євреїв ?! Яким же абсурдним є звернення, у якому міститься заклик до створення міжнародної комісії по розслідуванню вбивств у Газі, коли палестинців вбивали у прямому ефірі!Хіба правда має потребу у комісії по розслідуванню?! Чого можуть добитись ці комітети для палестинців та їх благословенної землі?!

Заклик засідання ОІС до відновлення політичного процесу, заснованого на «рішенні двох держав» — це прохання режимів залишити їх підкореними та слугуючими колоніальним порядкам денним, а також чергова відмова від військових дій, через що єврейське утворення насмілюється на скоєння подібних злочинів.

Практичні та серйозні дії по наданню допомоги народу Гази,аль-Кудса та усієї благословенної Палестини полягають у військових діях, мобілізуючи армії, щоб викоренити єврейське утворення. Цього не зможуть досягти нинішні правителі. Ума повинна зробити скинення цих режимів першочерговою справою, щоб позбутися від залежності від колонізатора, скинути окови підкорення, відновити свою владу та повернути важелі правління у свої руки, а потім виступити армією для звільнення Бейт аль-Макдіс та усіх інших окупованих територій мусульман.


Газета «Ар-Рая»
23.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню