Хіба зрадництво є точкою зору?!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У суботу 12.05.2018 сайт «Arabi21» передає новину:

«Саудівський письменник Туркі аль-Хамад опублікував твіт, у якому він рішуче захищав єврейське утворення та засуджував ворожість арабських суспільств по відношенню до нього.

Аль-Хамад є одним із символів ліберального руху у королівстві, і він відомий своєю ворожістю до ісламістів. У своєму твіті він написав: «Ми ворожі до «Ізраїлю», тому що це — «Ізраїль», а не тому, що від нього виходить загроза».

Туркі аль-Хамад не заперечував висунутих проти нього звинувачень у «сіонізмі», сказавши: «Говорять «сіоніст», нехай буде так, але сіонізм для моєї країни краще націоналізму, який призведе нас до загибелі».

В іншому твіті аль-Хамад написав: «Ізраїль» — завойовник, так, окупант, так, але це не заважає нам розуміти справи логікою держави. Це реальна держава, навіть якщо ми не хочемо цього. Так ми зможемо зрозуміти його поведінку згідно з логікою держави».

Примітно, що за минулий період у багатьох стосунках між Саудівською Аравією та єврейським утворенням сталося багато загравань. Також з боку саудівських письменників, близьких до кіл прийняття рішень, виходили натяки на можливість прямої нормалізації стосунків з єврейським утворенням.

«Ар-Рая»: не дивно, що склався та процвітає такий розумонастрій у трясовині Салмана та його сина — агентів Америки, які прагнуть отримати вдоволення своєї хазяйки будь-якими засобами, починаючи виплатою данини Трампу із багатств Умми на насадженням суспільству західного світогляду, поширенням світськості у країні Двох Святинь та поширенням непристойності та аморальності, і закінчуючи підтримкою єврейського утворення у загарбленні мусульманських земель. Усе це відбувається під гробову мовчанку придворних вчених, які своїми фетвами виправдовують зрадництво правителів АльСауд. Таким чином, спадають маски з облич тих, хто обманює мусульман. Такою є мудрість Аллаха, Який хоче, щоб Умма відмовилась від цих даджалів та працювала для надання допомоги своїй релігії встановленням Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва на руїнах тронів АльСауда та інших зрадників у мусульманських країнах.


Газета «Ар-Рая»
23.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню