Єврейське утворення проводить торжество у Каїрі, час якого співпадає з річницею окупації благословенної Палестини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У вівторок 08.05.2018 на сайті «AlkhaleejOnline» була опублікована новина:

«Посольство єврейського утворення у Каїрі об’явило у вівторок ввечері церемонію святкування 70-річчя незалежності (або палестинської катастрофи (накби)) у присутності єгипетських посадових осіб.

У заяві посольства говориться, що «на святкування була присутня група дипломатів та бізнесменів, а також представників єгипетського уряду», описуючи церемонію як «велику».

Раніше у той же день високопосадове парламентське джерело в Єгипті сказало, що єврейське посольство у Каїрі запросило голову єгипетського парламенту та його заступників, голів парламентських комітетів та представників партійних органів взяти участь у святкуванні 70-річчя утворення окупаційної держави (палестинської накби).

Церемонія святкування була проведена у вівторок ввечері в готелі «The Ritz-Carlton» у центрі столиці на площі Тахрір, яка символізує єгипетську революцію.

Запрошення, яке також було скеровано до сотень єгипетських чиновників, парламентарів та бізнесменів, було підписано послом окупаційної держави в Єгипті Давідом Говріном».

«Ар-Рая»: нормалізація відносин єгипетського режиму з єврейським утворенням та лояльність до ворогів  мусульман досягли своєї крайньої межі. Окрім того, що єгипетський режим є агентом Америки — заклятого ворога мусульман,окрім підтримки блокади сектора Газа,штовхаючи його жителів на голод, окрім вбивств та виселення народу Синая, доведення до зубожіння жителів Єгипту, прояву недбалості до їх багатств у Червоному морі, окрім мовчанки з приводу продовження будування Ефіопією ГЕС «Хідасе», що призведе до зменшення потоку нільської води до жителів Судану та Єгипту, — окрім усього цього він дозволяє іудейському утворенню святкувати у центрі Каїру річницю окупації благословенної Палестини, вбивств та виселення її жителів із своїх домів.

У той час, як єврейське утворення одурманено підтримкою Америки та її безрозсудного президента, а на вулицях аль-Кудса розвішені плакати, що рекламують відкриття американського посольства та підкреслюючи, що день відкриття співпадає з річницею окупації Палестини, — у цей час єгипетський режим, підлабузнюючись та шукаючи прихильності Америки та єврейського утворення, дозволяє влаштовувати торжество у центрі Каїру, кидаючи виклик почуттям мусульман та нехтуючи їх пролитою кров’ю.

Хіба не повинні мусульмани, особливо — володарі сили, скинути ці маріонеткові режими та надати підтримку Хізбу у створенні Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який відновить велич Умми та статус аль-Кудса?!


Газета «Ар-Рая»
23.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню