Причиною безчинства євреїв є зрадництв мусульманських правителів

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційне агентство «Sama» у четвер 17.05.2018 пише: «У четвер, у перший день священного місяця Рамадан, 62 єврейських поселенці увірвались у мечеть аль-Акса під захистом окупаційних сил.

Нальоти пролились послідовно невеликими групами. Єврейські поселенці проводили провокаційні ходіння по мечеті серед великого числа тих, хто молився.».

«Ар-Рая»: безчинство та пихатість єврейського утворення у відношенні жителів благословенної Палестини та її святинь, без страху перед покаранням або розрахунком, пов’язано з тим, що вони відчувають безпеку від реакцій мусульманських правителів, які суперничають один з одним за зрадництво мусульман та нехтування їх святинями, на чолі яких — мечеть аль-Акса, місце піднесення Посланця Аллаха ﷺ. Також вони переконані, що євреї та їх потворне утворення захищені.

Благословенна Палестина, аль-Кудс та мечеть аль-Акса волають до Ісламської Умми та кличуть на допомогу її армії, щоб вони очистили їх від бруду євреїв та припинили спаплюження їх святинь натовпами єврейських поселенців. Без цього наші країни залишаться окупованими, а наші святині — спаплюженими найпідлішими людьми планети.


Газета «Ар-Рая»
23.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню