Хізб ут-Тахрір Пакистан: Демонстрації з закликом до звільнення благословенної Палестини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Пакистані організував демонстрації у головних містах Пакистану, закликаючи до мобілізації армії для звільнення аль-Акси та благословенної Палестини.

Демонстранти несли плакати з написами: «Закликаємо пакистанську армію мобілізуватись для звільнення Палестини», «Палестину звільнить не ООН або організація Ісламської співпраці, а джихад у затишку Халіфату». У прес-релізі Хізба підкреслюється, що після знищення Халіфату багато мусульманських країн було окуповано колонізаторами, і жодна із нинішніх мусульманських країн не вжила серйозних та щирих зусиль для звільнення аль-Акси та Палестини.

Замість цього після кожної агресії єврейського утворення вони зустрічаються під стягом арабських або «ісламських» організацій, щоб заспокоїти гнів Умми та ввести в оману громадську думку. Після засудження єврейського утворення вони вимагають від міжнародної спільноти та ООН виконати свій обов’язок. Більше того, кожного разу, коли Умма просить цих правителів мобілізувати ісламські армії, вони починають виправдовуватись, говорячи, що ми слабкі в економічному та військовому відношенні.

Разом з тим, заради захисту інтересів західних колоніальних держав вони посилають наші війська в усі куточки світу під стягом ООН. У завершенні прес-релізу говорилось, що аль-Акса та благословенна Палестина раніше були звільнені та захищені Халіфатом, і вони знов будуть звільнені лише за допомогою організованого джихаду ісламськими силами під стягом Халіфату. Тому необхідна завзята праця, щоб створити Халіфат за методом пророцтва, всебічно підтримавши Хізб ут-Тахрір у його діяльності по утворенню держави, яка повністю видалить ракову пухлину під назвою «Ізраїль». Лише після цього жителі благословенної Палестини відчують безпеку у затишку правління Ісламу.


Огляд новин «Ар-Рая»
30.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню