Єдиний порятунок революції Шаму полягає у прийнятті великого проекту Ісламу

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У прес-релізі, випущеному у п’ятницю, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії вказав, що режим Асада, проти якого постали люди, беззаперечно є світським послідовником невірного Заходу та однією із опор, ґрунтуючись на яку, несправедлива міжнародна спільнота контролює цю благословенну країну мусульман.

У прес-релізі підкреслювалося, що справжня революція проти цього режиму пов’язана не лише з повстанням проти його символів та репресивних апаратів, але також вона повинна бути всеохоплюючою революцію проти усіх його цінностей та міжнародної капіталістичної легітимності.

Ця революція вийшла із мечетей та досягла своєї зрілості, коли люди повторювали «Умма бажає Ісламського Халіфату». У прес-релізі додається, що Хізб ут-Тахрір з самого початку накреслив пряму лінію поруч з викривленими, попереджаючи про підступи та змови ворожих держав,які замислюють зло проти Ісламу та мусульман. Тим не менш, сім років революції довели, що керівники повстанських загонів та група політиків, які представляють революцію у міжнародних колах, не заслуговують того ступеню, на який вони піднялись через упущення повстанців. Вони просякнуті тією ж ідеєю та цінностями, що і режим Асада. Вони узурпували владу над людьми і у своїх відносинах міцно зв’язались з ворожими країнами так само, як це робить злочинний режим. Далі у прес-релізі пишеться:

«Вже кожен усвідомив сутність Заходу та суть битви між істиною та брехнею. Кожен революціонер, який хоче істину та жертвує заради неї, повинен залишатись непохитним в істині та ставати усвідомленим, що є великим благом».

У завершенні перс-релізу нагадується, що повстанці у змозі врятувати революцію із рук тих, хто загрався, та знов направити її до скинення режиму та його міжнародної легітимності, а також замінити усе це цінностями і законами Ісламу та політичною системою, якою задоволений Аллах — Халіфатом, проект якого надав Хізб ут-Тахрір, порахувавши, що єдиним порятунком революції Шаму є прийняття цього великого проекту Ісламу.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:4,5).


Огляд новин «Ар-Рая»
30.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню