Режим ас-Сісі бере участь у змові проти Палестини і одночасно стверджує про свою дружбу з нею!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У неділю 27.05.2018 інформаційне агентство «Maan» опублікувало новину:

«За словами офіційного представника канцелярії єгипетського президента Бассама Ради, палестинська проблема є основою інтересів Єгипту та арабського світу, вказуючи на свою історичну роль у ній.

Бассам Ради пояснив, що «Єгипет як і раніше надає багато уваги палестинській проблемі, пославшись на єгипетську позицію відносно перенесення посольства США в аль-Кудс і вказавши, що єгипетська позиція ясна в ООН та Генеральній Асамблеї ООН». Він стверджує, що Єгипет використовує свою вагу, щоб продовжувати грати відому історичну роль у палестинській проблемі».

«Ар-Рая»: зрадництво єгипетського режиму та його прибічників по відношенню до благословенної Палестини та участь у змові проти неї має набагато більше значення, аніж те, що приховують їх гучні заяви та інформаційні пузирі. Так чому ж вони наполягають на брехні та заявляють про свою дружбу з Палестиною та її  народом?!

Хіба не єгипетський режим допомагає єврейському утворенню в осаді сектора Газа?! Хіба не він погрожував народу Гази і поклявся припинити «марші повернення»?! Хіба не євреї проголосили війну жителям Гази із їх же дому, і що тоді зробив Єгипет для них? Хіба у 2016 році на засіданні ООН — хоча її рішення не мають ніякої цінності, особливо якщо йдеться про мусульман — єгипетський режим не зняв проект резолюції, який засуджує єврейські поселення?! Хіба тоді ас-Сісі не висміяв себе публічно через те, що став інструментом у руках Трампа, щоб провести його угоду, скеровану на ліквідацію палестинської проблеми?! Яким чином після усіх цих боягузливих зрадництв єгипетський режим струджує про свою підтримку Палестини та її народу?!


Огляд новин «Ар-Рая»
30.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню