Аль-Кудс чекає нащадків Абдуль-Хаміда, аль-Кануні та Мухаммада аль-Фатіха, а не порожні фанфари Ердогана

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У суботу (16.06.2018) на сайті «SamaNews» було опубліковано: «У суботу президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган сказавши: «Ми не дозволимо окупаційній державі «Ізраїль» паплюжити святиню аль-Кудса, якій ми маємо честь служити на протязі чотирьох сторіч».

«Ми ніколи не залишимо аль-Кудс, нашу першу киблу, на свавілля держави-окупанта «Ізраїль», яка ґрунтується виключно на крові, вбивствах та сльозах», — написав Ердоган у «Twitter».

«Ар-Рая»: здається, Ердоган спробує обійти деякі факти про аль-Кудс та його відносин з євреями, а саме — що аль-Кудс окупований євреями на протязі більше семи десяти років, і досі євреї паплюжать його та знущаються над його жителями . Так, досі святині аль-Кудсу паплюжаться, а його недоторканість порушується іудеями, з якими Ердоган встановлює дипломатичні відносини та підписує угоди про будівництво газопроводу, щоб захоплений газ мусульман благословенної Палестини дійшов до Європи та світу.

Це ті самі іудеї, з якими він проводить спільні військові вчення та посилає свої літаки, щоб тушити їх пожежі. Хіба хтось вірить у те, що він не залишить аль-Кудс на свавілля євреїв?! Хто-небудь повірить у те, що аль-Кудс дійсно дорогий йому, як був дорогий його османським пращурам, які берегли його своїми арміями, своєю кров’ю та життями?! Хто-небудь повірить у те, що євреї — дійсно його вороги?! Або ж мусульмани усвідомлюють його сутність, окрім тих, чиї очі осліпли?!


Огляд новин «Ар-Рая»
20.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню