Лише Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва врятує Захід від занепаду капіталізму

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Немає ніяких сумнівів у тому, що західна культура, яка сьогодні панує в усьому світі, не будується на правильній основі — на розумі — і не відповідає природі людини, тому що її основна та другорядна ідеї виникли у відповідь на певну реальність.

З одного боку, церква керувала життям людини та суспільства, з іншого — філософи та мислителі відкидали присутність релігії у житті. Ці розбіжності були викликані їх поглядом на людину та життя, що пізніше породило капіталістичну ідеологію та її системи. Західна культура не розглядала реальність людини, щоб знайти правильне рішення її проблем,а, швидше, ця культура стала керувати людиною, перш ніж розглянула її реальність — що приносить їй користь, а що завдає шкоди. Однією із найбільш руйнівних ідей є ідея індивідуальності і свобод, які складають найважливіші концепції західної культури.

Ось чому капіталізм широко відкрив двері індивіду, щоб він робив усе, що побажає, в ім’я свободи. Цим самим вони змінили здоровий зміст індивіда та чистоту суспільства. По мірі того, як усугублялась ситуація, вони прагнули стримати капризи цієї свободи за допомогою законів, обмежуючих свободу особистості, якщо вона переступає свободу інших. Їм не вдалось за допомогою вигаданих законів та ідей зупинити збільшення пороку, який поширювався немов лісова пожежа. Дійшло до того, що самогубство стало виходом для багатьох послідовників цієї культури, незважаючи на заможне життя.

Суспільство відповідає свободам, які висвітлюються у ЗМІ та освітянських програмах, які виховують у молодому поколінні несерйозне ставлення до розпусти та аморальності, не говорячи вже про вигадані закони, які дозволяють наготу, змішування, алкоголь та наркотики. Вони працюють над позбавленням людини здорового глузду. Тому багато чоловіків свідомо завдають страждань своїм дружинам, матерям та дітям. Багато представниць слабкої статі наражаються на фізичне насильство, що доходить до госпіталізації . Інші отримують інвалідність, а у деяких випадках чуємо про летальні випадки.

У якості протидії цьому в Америці у 1989 році були створені асоціації по боротьбі з наслідками насильства у родині, які працювали над реабілітацією жертв із числа жінок та дітей, як фізично, так і психологічно. Це пов’язано з численними проблемами, які охоплюють усі куточки Америки та погрожують безпеці суспільства у цих районах.

Метою цих асоціацій є захист жінок та дітей від небезпек, які їх оточують і які призвели до загрози безпеки та благополуччя західних родин, і, отож, це стало однією із найважливіших причин розпаду цих родин.

Згідно дослідженням поліцейських відділків у США,у 1984 році 2928 людей були вбиті членами родини, із них біля 20% жінок були вбиті колишніми чоловіками, а біля 1 мільйону жінок наразились на домашнє насильство з використанням вогнепальної зброї. Це загрожує родинній безпеці у цих штатах, перетворивши родини у гніздо злочинів замість того, щоб зробити їх гніздом спокою, любові та гармонії.

З іншого боку, Іслам за допомогою божественних законів зберігає суспільство та родину, стримуючи їх від помилок. Проте цього не зрозуміють ті, хто закрив свій розум від очевидних фактів, особливо тих, які виділяють жінку, вважаючи її вихователькою та прикладом наслідування для дітей.

Ісламське законодавство відновить жінкам те, що вони втратили з миті появи капіталізму та поширення хвороби свободи. Свобода, яку вороги жінки вважають обмеженою в Ісламі, насправді, не є свободою. Вони зробили жінку товаром, який продається у рабство під приводом свободи. Вони виставили її тіло на продаж, і не залишилось у неї нічого, що вона могла б зберегти. Тому вони почали використовувати образ жінки у рекламі та пропаганді, особливо, розпусні та сексуальні зображення. Усе це показує, що для них жінка — це тіло та сексуальний об’єкт. За статистикою, 60% реклами у своєму поширенні покладається на тіло жінки. Наприклад один номер жіночого журналу «Glamour» містить 339 розпусних зображень усього у 65 матеріалах, що виявляє істину, яку вони приховують, — це не заклик до свободи, а просто «бізнес».

Як стверджують вони, свобода жінки полягає у тому, що вона володіє своїм тілом, і тому вона має право ним розпоряджатись. Це ствердження суперечить розуму та природі людини. Проте Іслам зробив жінку перлиною, захистивши її законами шаріатського одягу, заборонивши їй усамітнюватись зі сторонніми чоловіками і перебувати з ними у змішанні. І вона не вільна у скоєнні непристойності та розпусти. Іслам узаконив шлюб для вдоволення інстинктів та встановив перешкоди для неї перед розпустою, щоб вона не була легкодоступною для чоловіків. Також Іслам суворо обмежив її зв’язки з чоловіком, дозволивши це лише через законний шлюб. Таким чином, відбувається побудова міцної родини та примноження людей, і у своїх стосунках ці родини проявляють любов та взаємний зв’язок. Тоді з’являються міцні концепції, у тому числі — добре ставлення до батьків, опіка та інше.

На завершення ми говоримо, що «свобода», яка представляється Заходом у жінці, різко вплинула на самих жінок, як у родині, так і у суспільстві, усунувши найголовніше у її житті — родину, від якої вони відмовляється з причини своїх свобод. Ці свободи, які отримала західна жінка, позбавили її привілей та повернули назад в епоху рабів. Це відображається на суспільстві у цілому, поширюючи психологічну тривогу та душевну порожнечу, яка заповниться лише тим рішенням, яке знаходиться у гармонії з природою людини та переконує розум, наповнюючи серце спокоєм. Таке рішення знаходиться в Ісламі, який буде поширюватись Другим Праведним Халіфатом за методом пророцтва, рятуючи західних жінок та усе людство від занепаду капіталістичної культури.


Д-р Гада Абд аль-Джаббар(УммАваб), Хартум
27 Шавваля 1439 р.х.
11.07.2018 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню