О, народ Ємену, не схиляйтесь на бік ваших ворогів і не підкоряйтесь їх агентам

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Хоусіти зажди робили ставку на американську підтримку, яка проводилась через ООН.

У своїй основі ООН є продуктом християнської організації Ліга Націй, заснованої європейськими християнськими країнами. Причиною перевтілення Ліги Націй в ООН стала необхідність прийняти у її ряди країни, утворені на мусульманських землях. У цих країнах були встановлені світські режими, проте усіма правдами і неправдами ці країни назвали ісламськими. У реальності ж Ісламською Державою може бути лише Держава у виді Другого Праведного Халіфату. На жаль, сьогодні вона відсутня на політичній арені, тому на мусульманах лежить обов’язок її встановити на руїнах капіталістичних режимів, встановлених над мусульманами.

Оскільки Америка має самий сильний вплив в ООН, то хоусіти роблять ставку на неї, щоб роздобути для себе легітимність, незважаючи на усі їх політичні виверти і дії, які суперечать плану передислокації у Ходейді.

Америка кожного разу квапиться їм на допомогу, коли вони потрапляють у чергову пастку чи тоді, коли ось-ось паде їх правління.

У минулому році, а саме — у місяці Шавваль 1439 р.х., проанглійські сили ОАЕ та їх послідовники увійшли у портове місто Ходейда, і тоді хоусіти майже не задихнулись від удавки, яка зімкнулась на шиї. Америка поквапилась врятувати їх, і її безцеремонна поведінка примусила сторони підкоритись Стокгольмським домовленостям. По цим домовленостям конфліктуючі сторони повинні вивести свої сили із Ходейди і передати місто у руки місцевих сил безпеки і під управління ООН. Проте сильна підтримка Америки дозволила хоусітам затягнути передачу, потім Ходейда була передана у руки берегової охорони, яка підкоряється хоусітам. У зв’язку з чим з’явився анекдот, що хоусіти передають Ходейду у руки «Ансарулла» (тобто самим собі).

Варто відзначити, що хоусіти не будуть передавати порт Ходейда кому попало, вони передадуть його лише тій стороні, яка підтримує їх. Адже Ходейда для них є легенями, якими вони дихають і за рахунок яких вони отримують величезні фінанси. І якщо Ходейда піде із рук, то вони перестануть «дихати», що неминуче призведе до удушення і зникнення їх сил в Ємені. А це означає лише одне: зникнення впливу Америки в Ємені і крах її планів . Америка з цим ніяк не може погодитись, проте, якщо проблеми і кризи, породжені її капіталістичною системою, продовжать бушувати, то вона не зможе надавати підтримку своїм агентам,чим негайно скористається Англія для об’єднання розрізнених сил своїх агентів і відновлення свого впливу.

Але народ Ємену повинен усвідомити, що передача Ходейди не принесе користі чи блага ані Ємену, ані його народу. І неважливо, чи буде Ходейда у руках хоусітів, чи у руках сил, відданих їм, чи у проанглійських руках ОАЕ, які прагнуть відродити на Аравійському півострові ідолопоклонницький проект Амра ібн Люхайя. Адже у будь-якому випадку гегемонія буде залишатись у руках колоніальних держав, будь то Америки, Англії чи інших.

Також дві конфліктуючі сторони (хоусіти та уряд Хаді) в Ємені не несуть в собі блага для країни. Адже навіть якщо вони і суперечать відносно влади і багатств країни, проте у двох речах вони єдині:

1) Реалізація порядку денного колоніальних держав, запровадження в усіх інститутах держави і суспільства західних капіталістичних законів.

2) Ведення боротьби проти політичного Ісламу під приводом боротьби з «тероризмом» і прагнення запобігти поверненню Другого Праведного Халіфату. Адже вони розуміють, що поява Халіфату призведе до неминучого відродження, що дозволить повернути Ісламу і вернуть мусульманам їх колишню велич. Також вони розуміють, що Халіфат знищить в Ємені колоніальну культуру Заходу, яка на протязі двох сторіч поширює зло і страждання.

Ми у Хізб ут-Тахрір завжди повторюємо і продовжуємо повторювати, що вихід для усіх мусульман, зокрема — для народу Ємену, полягає в усуненні капіталістичних режимів у наших країнах, а також у негайному встановленні на їх руїнах правління Ісламу. Адже Іслам:

— це система законів, ниспослана Творцем людини, життя, Всесвіту,
це система, яка вирішує будь-які проблеми людей, веде їх до щастя і умиротворення,
це система, яка покладе край нещастям і стражданням Умми.

Проте дана система може бути втілена лише під затишком Другого Праведного Халіфату.

О, народ Ємену, не робіть ставку на політичні рішення ваших ворогів, не підкоряйтесь їх агентам. Навпаки, ви повинні:

— озброїтись правильною політичною свідомістю, ознаки якої роз’яснив Хізб ут-Тахрір, щоб захистити себе від змов ворогів,

— зайняти правильну позицію, якою буде задоволений ваш Господь, тобто перестати підтримувати конфліктуючі сторони,

— почати спільну діяльність з вашими братами із Хізб ут-Тахрір, обрати його своїм політичним керівництвом, яке бажає вам і вашій Уммі лише блага. Адже він поведе вас до встановлення Другого Праведного Халіфату, щоб потім позбавити від криз і негараздів, щоб повернути вам статус кращої общини, виведеної для людей.

Так скеруйтесь до правління Шаріату Всевишнього і відкиньте правління капіталізму!

أَفَحُكۡمَ ٱلۡجَٰهِلِيَّةِ يَبۡغُونَۚ وَمَنۡ أَحۡسَنُ مِنَ ٱللَّهِ حُكۡمٗا لِّقَوۡمٖ يُوقِنُونَ

«Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей переконаних?» (5:50).


Газета «Ар-Рая»
Шайіф Шараді — Ємен
10 Рамадану 1440 р.х
15.05.2019 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню