Збереження суспільства від деградації і розпаду є більш пріоритетним, аніж підлещування перед Заходом та його асоціаціями

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Благодійна організація «Іта» при участі Комісії по справам жінки і при сприянні інституту «Міка», штаб-квартира якого знаходиться у Британії, здійснила ініціативу під назвою «Спорт заради дівчат-палестинок» у м. Бейт Ханун на околиці сектора Газа.

У заході взяли участь дівчата віком від 12 до 15 років. Мета заходу — висвітлити положення справ с правами палестинок, особливо на околицях сектора Газа, а також надати допомогу вирішенню палестинської проблеми в загалом.

Очевидно, що жіночі рухи та асоціації, які значно поширилися у мусульманських, особливо в арабських країнах, прийняли на озброєння найрізноманітніші способи (включаючи ініціативи про проведення спортивних заходів) з єдиною метою: змінити мусульманку! Якщо ми більш уважно розглянемо цілі, які переслідуються цими асоціаціями, і не полінуємось вивчити їх програми, то одразу ж побачимо, що усе це — ніщо інше, як способи боротьби з ідеями Ісламу, і у цій боротьбі такі асоціації грають дуже небезпечну роль у відношенні нас. Асоціації ці є щупальцями невірного Заходу, вони тягнуться від нього, і тому природно вони будуть виконувати усі ті команди, які дає голова, а саме — Захід: протистояти поверненню Ісламу до життя.

Початком діяльності таких асоціацій служить надання послуг бідним по забезпеченню їх основними потребами; вони беруться покривати медичні потреби і освіту, надають гуманітарну допомогу при різноманітних стихійних лихах, таких як затоплення, масовий голод, війни та їх наслідки у виді масового виходу біженців. Так ці організації виправдовують свою появу і присутність.

Минає час і їх кількість стає величезною, їх вже треба розділяти по ознаці роду діяльності, у кожної із них є своя роль, програми і вид роботи. Закордонні держави спонсорують їх, щоб ті могли вести свою підривну діяльність у  країнах мусульман, уводячи увагу мусульман від нагальних проблем у бік таких, як «оточуюче середовище», «соціальна справедливість», «жінка, молодь і діти», «права людини», «демократія і насильство» і т.д.

Часто ці центри починають свій шлях з розважальних, а не ідейних програм. Іноді за цим відбувається роздаванні продовольства та інших предметів першої необхідності населенню, особливо бідним родинам і сиротам. Якщо жінки обманюються подачками і починають довіряти цим центрам, то ті одразу ж пускають у хід свою отруту і отруюють розум жінок, пропагуючи серед них свої ідеї разом зі спортивними програмами, фітнесом, кулінарією, рукоділлям та іншим подібним дозвіллям, що повинно приносити прибуток жінкам. Аналогічним чином діють спортивні центи для дітей, організації по наданню їм допомоги в освіті, проведення літніх таборів і влаштування місць розваг. Усе це робиться з метою спонукати жінку відвідувати дані центри так, щоб вона була спокійна при цьому за себе і за свою дитину!

Подібні асоціації почали наводнювати Палестину з миті підписання нею угоди в Осло у 1993 р. Після того, як у Палестині була організована Палестинська автономія, пропаганда фемінізму у Палестині почала набирати обертів і охопила різноманітні міста, села і табори біженців. Пропаганда фемінізму велась, звичайно ж, не напряму, а за допомогою розгортання медичної, культурної і гуманітарної діяльності таких асоціацій, кількість яких сьогодні нараховується тисячами.

Усі вони користуються щедрим фінансуванням європейських та інших держав. Якщо ми уважно вивчимо діяльність цих жіночих організацій та їх проекти, то побачмо, що усі вони несамостійні і підкоряються тим, хто їх спонсорує заради досягнення своїх цілей, а отож, мова йде про виконання замовлень своїх спонсорів.

Тому, якщо спонсори бажають, наприклад, експортувати у мусульманську країну поняття демократії, то тут же для цього з’являються десятки асоціацій, які займаються цим. Якщо спонсори бажають, то так само масово розгортають діяльність організації, пов’язані зі справами жінок і дітей. Якщо вони бажають зосередитись на питанні насильства, то розгортають діяльність центів, які займаються розглядом цього питання.

Усі ці організації до своєї діяльності домішують розважальні, гуманітарні, спортивні і художні програми, які долучають жінок. Як результат, на сьогоднішній день у нас є тисячі центрів і та асоціацій, які спеціалізуються на найрізноманітніших галузях, виконуючих вказівки своїх спонсорів, особливо європейських держав, Всесвітнього Банку, USAID та інших міжнародних організацій.

Необхідно згадати, що усі ці жіночі організації у реальності не мають ніяких толкових програм по вирішенню нагальних проблем жінок у Палестині, тому що зосереджують свою діяльність на таких формальних питаннях, як насильство, ранній шлюб, рівність статей та інші питання, які насправді не є проблемами, впливаючими на життя більшої частини жінок. Вони зосередились над програмами, пов’язаними з «гендерною» проблемою, з метою «звільнити жінку і повернути їй права» згідно своєму західному поняттю. Під поверненням прав вони мають на увазі бажання повністю прирівняти чоловічу стать з жіночою. Вони підбурюють жінок добиватись своїх прав, відвідуючи програми цих асоціацій, де жінок навчають західній просвіті, ділячи з ними досвідом і навичками, які допоможуть їм досягти незалежності і позбутися від керівництва і попечительства чоловіків над собою.

Подібні програми розгортаються не лише на Західному березі, але і у секторі Газа, де мають свої відділення десятки жіночих центрів і асоціацій, фінансованих Заходом та його інститутами, не бажаючими блага мусульманам, допомагаючими їм лише з метою своєї власної вигоди. Прикладів таких центрів хоч греблю гати. Із їх числа — «Всезагальний союз жінок Палестини», «Жіночі комітети», «Жіноча асоціація по вивченню розвитку», «Центр по справам жінки», «Благодійна спільнота «Іта», яка стала, до речі, ініціатором даного спортивного заходу; ззовні вона здається такою, що проводиться для розваги, для зняття стресу та емоційного розвантаження дівчат, але насправді цей захід є частиною масштабного плану по розбещенню дівчат благословенної землі Палестини.

Ці програми сприяють просуненню порочної західної культури, сприяють розпаду ісламських понять і законів Шаріату, є спробою позбавити дівчат сором’язливості і скромності. Такими програмами є різноманітні марафони, танцювальні конкурси, або т.з. «народна дабка», музика і співи, показ мод під приводом збереження палестинської спадщини і надання допомоги проблемі Палестини з подальшою передачею цієї проблеми світовій спільноті «цивілізованим», ненасильницьким методом!

Відомо, що спорт та інші заняття для дівчат не суперечать Шаріату доти, доки чоловіки не змішуються з жінками чи поки жінки не розкривають свої постидні місця на всезагальний огляд і т.п. Тому, якщо пісні, дабка, біг, марафони та інше проводяться у спеціально відведений для цього місцях лише для жінок, де немає чоловіків, то дані дії у жодному разі не суперечать Шаріату. Проте чому згідно програмам цих організації «свобода жінки» завжди повинні суперечити нормам Шаріату?!

Жінка може вчитися, працювати, керувати корпораціями та інститутами, брати участь у сфері послуг, просвіти та економіки, але тільки лише згідно принципам Шаріату, встановленим Господом світів, а не людьми. Іслам не ставиться до жінки несправедливо і топорно. Вона цілком має право займатись улюбленою справою, спортом різного виду і навіть демонструвати свою красу, одяг і прикраси, але лише перед жінками і серед них. Або ж це неприйнятно і безуспішно, коли поруч не буде чоловіків?! Шаріат для усіх часів і регіонів! Не буде розвитку і пресу. якщо суперечити йому! Навпаки, ми впали у відсталість саме з причини протиріччя йому!

У зв’язку з вищесказаним ми задаємось питанням: хіба ті, хто взяв на себе правління над людьми у секторі Газа, не бачили своїми очима, до якого  пороку і розкладу привели мусульман відділення подібних асоціацій на Західному березі? Невже немає сил заборонити їх діяльність у Газі? Захищати своє суспільство від пороку і розпусти більш пріоритетно, аніж підлещуватись перед Заходом, його асоціаціями і фінансами.

Усі ці жіночі організації, рухи і асоціації разом з їх прихованими цілями та офіційними програмами, закликані врешті решт надати послугу їх спонсорам, бажаючим розбестити Ісламську Умму, розхитати її, розчленувати її громадські вузи, збільшити роз’єднаність серед мусульман і зробити так, щоб кожен із них жив нібито егоїст сам по собі щоб вони не змогли об’єднатись, не змогли прийти до розвитку і відновити державу Праведного Халіфату за методом пророцтва.

 


Газета «Ар-Рая»
Мусліма Шамі (Умм Сухайб)
27 Зуль-хіджа 1440 р.х.
28.08.2019 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню