Причина у тому, що їх релігія — капіталізм. У них ціна білету на поїзд дорожче людського життя

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Держави виникають на основі тих ідей, які формують погляд на життя. Подібні ідеї, після віри в них, стають сталими поглядами (мафхумами), що впливають на образ життя людини. У випадку змінення цих ідей відбувається змінення у структурі держави і влади.

Так Перша Ісламська Держава, утворена Посланцем Аллаха ﷺ, базувалась на ідеях і принципах Ісламу. Іслам визначив, що на людину, життя і Всесвіт треба дивитись як на створіння, і що вони рухаються і повинні рухатись по тій системі, яку встановив для них Творець. У зв’язку з цим для людства були ниспослані Коран і Сунна, а також було роз’яснено, що лише Аллах, Його Посланець ﷺ і Його релігія мають чистоту і святість. Требу розуміти, що заради захисту релігії треба жертвувати собою і найціннішим.

Іслам приписує, що життя людини недоторкане, том у свій час армії мусульман мобілізувались для захисту людей та їх честі. Через це Захід розумів, що з наявністю Ісламської Держави у нього не буде шансів зупинити поширення Ісламу, поставити на коліна Умму, відібрати у неї владу і лідерство. Після руйнування Ісламської Держави Захід усадив на наші шиї своїх агентів, які були вирощенні на його цінностях. Сьогодні кожен із агентів стоїть на сторожі інтересів Заходу.

Основою держав, що були утворені на землях мусульман, стали ідеї і цінності Заходу. Базовим принципом у капіталізмі є відокремлення релігії від життя суспільства і держави. Даний принцип породив ідею утилітаризму. Ідея утилітаризму підштовхнула людей до гонитви за матеріальною вигодою, доларом, єгипетським фунтом, примусили їх не щадити життя, честь і гідність інших людей!

Після переговорів в Єгипті до влади прийшли ті, чиїм світоглядом є утилітаризм. Вони примусили людей платити за повітря, яким населення дихає, вони встановили світські закони і нормативні акти, які закріплюють західні погляди, вони вихваляють і пропагують їх людям, вони зміцнюють ідею утилітаризму, яка є західним поглядом на життя. Носії цього погляду байдужі до критеріїв халяль і харам, їх не турбує порушення прав інших. Прикладом того, як вони обходяться з людьми, служить сам народ Єгипту! Ці тирани вимусили народ шукати шматок хліба під гнітом законів капіталізму, вони не упускають можливості урвати побільше для себе. Адже вони крадії і зрадники в очах Ісламу та Умми.

О, народ Єгипту! Істина ясна, так поверніть її у життя, підніміть прапори вашої релігії, захистіть кров і честь мусульман,запровадьте систему Ісламу в усіх сферах життя суспільства. Ви повинні покласти край гегемонії Заходу і Сходу, ви повинні передати ідейне керівництво Корану і Сунні, повернути владу Уммі, обрати гідного правителя, щоб він правив вами та Уммою на основі законів Ісламу, і тоді він вижене Захід з його культурою. Цей правитель захистить ваші життя, розподілить багатства, даровані Аллахом, так, як це вимагає Шаріат. А Умма, у свою чергу,буде вести контроль за його діями, і у випадку його відходу від правильного шляху вона поверне його у належне русло.

О, народ Єгипту! Ви не знайдете миру, безпеки і спокою, поки не встановите систему Ісламу, адже лише Іслам зробить несення заклику світу віссю для мусульман, прирівняє кров мусульман, буде захищати кожного. Так поверніть усе на свої місця і покажіть Аллаху, що в вас є благо! Відокремлення релігії від життя суспільства і держави, дозволеність проливати чужу кров, замахування на чужу честь, поширення нечестя на землі — усе це не призведе до вдоволення Аллаха! А якщо ви підкоритесь Аллаху і Його Посланцю ﷺ, то набудете величі у цьому світі та успіх у наступному, збережете своє життя, честь і майно. І тоді Захід, піджавши хвіст, повернеться до себе у нору.

О, армія Єгипту! Невже серед вас немає розсудливих чоловіків, які усвідомлюють свій потенціал, силу і міць?! Ваша сила і міць є аманатом для вас, за який ви будете нести відповідь перед Аллахом. Так встановіть владу Ісламу на цій землі і захистіть недоторкане від лап тих, хто замахується на нього!

Нехай буде прокляття Аллаха над беззаконниками,які збивають інших зі шляху Аллаха, прагнучи викривити його і поширити нечестя на землі.

وَلَكُمۡ فِي ٱلۡقِصَاصِ حَيَوٰةٞ يَٰٓأُوْلِي ٱلۡأَلۡبَٰبِ لَعَلَّكُمۡ تَتَّقُونَ

«Відплата рятує вам життя, о, володарі розуму! Можливо, ви будете богобоязливі» (2:179).

 

Газета «Ар-Рая»
Тахір Абдуррахман
9 Рабіуль-авваль 1441 р.х.
06.11.2019 гр.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню