Пропагандисти CEDAW і народ Лута (а.с.)

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Можливо, мало хто знає, що у 2010 р. більше половини новонароджених в Англії прийшли у цей світ від зіна (перелюбства). Хто бажає підтвердження цієї шокуючої новини, нехай звернеться до статті газети «AsharqAl-Awsat» під назвою «Висока кількість вагітностей серед підлітків», автор — Аніс Мансур.

Сторіччя тому назад такі цифри були б просто катастрофічними навіть для західного суспільства, адже тоді іще не існувало капіталізму з його пороками.

У зв’язку з цим хочу нагадати, що у свій час османський султан Сулейман I Великолепний наклав заборону на спільні танцювальні вечірки чоловіків і жінок у Франції через побоювання, що таке явище згодом проникне і у мусульманські регіони. Сьогодні мене переповнює сум, адже я бачу, як лунають заклики до перелюбства і поширюється розпуста у наших країнах. І у нас немає сьогодні халіфа, який би припинив поширення CEDAW і до неї подібних конвенцій.

Мова тут йде не про катастрофічну ситуацію на Заході, а про нас, про Умму, і про те, як сьогодні вільготно почувають себе грішники.

Розмова піднята не для того, щоб пустити сльозу чи ридати у подушку про наше положення, а для того, щоб вказати пальцем на вогнище хвороби — як один із кроків на шляху позбавлення і відродження, щоб Умма продовжила іти до виконання своєї місії: увести людей від поклоніння людям у сторону поклоніння Аллаху.

Отож, це заклик до шаріатської позиції перед підступами послідовників CEDAW, пропагандистів розпусти і гріховності.

Феміністські суспільства, які зрощені на культурі Заходу, і нікчемні правителі мусульман є усього лише пішаками у руках Заходу. Захід та його приспішників хвилює те, що незважаючи на усі спроби віддалити Умму від Ісламу, вона продовжує дотримуватись його цінностей.

Праведна мусульманка позбавила Захід та його приспішників спокою. Сам вона виховала молоде покоління, яке вселяє страх Заходу та його агентам. Захід бажає зруйнувати решту законів Ісламу відносно інституту родини, адже вони продовжують оберігати Умму від пороків. Захід бажає зламати щит, який захищає мусульманські родини, адже вони є ознакою сили суспільства і цеглинками для процесу відродження.

Сьогоднішня розмова обертається навколо останнього бастіону Умми — родини. Тому нас не дивують люті нападки Заходу та його приспішників на мусульман у питаннях спадку, розлучення, шлюбу, батьківства, піклування про дружину, опікування та інших норм, пов’язаних з чоловіками і жінками.

Нас не дивують гасла феміністок, які піднімаються кожного разу, коли у відношенні мусульманки коять несправедливість її родичі-чоловіки. Феміністки користуються відсутністю Шаріату у житті суспільства для нападу на релігію Іслам і для підняття гасел про свободи.

Кожна вільна людина зі здоровим глуздом повинна спитати у пропагандистів CEDAW про те, як гасло «Моє тіло — моє майно» вирішить економічні і судові проблеми жінок? Або як гасла «Це не твоя честь», «Не бажаю твоєї опіки» вирішать питання безпеки і захисту жінок? Або ж ці гасла скеровані на демонтаж інституту мусульманської родини, скеровані на заклик до появи позашлюбних дітей, розпусників і грішників?

Кожен мусульманин повинен протистояти феміністським організаціям і відкидали злощасні конвенції, задача яких — зруйнувати наші землі, щоб ми уподібнились західним суспільствам;стали суспільствами, в яких немає теплої, родинної атмосфери, в яких нікчемні правителі дозволяють себе вести огидні заклики на наших же землях, дають волю подібним організаціям, борються з кожним, хто закликає до встановлення влади Шаріату.

Ці режими переконані, що їх існування залежить від чинника страху і беспечності населення. Вони не бажають бачити тих, хто закликає до праведного образу життя. Вони подібні тим, які сказали про віруючих:

وَمَا كَانَ جَوَابَ قَوۡمِهِۦٓ إِلَّآ أَن قَالُوٓاْ أَخۡرِجُوهُم مِّن قَرۡيَتِكُمۡۖ إِنَّهُمۡ أُنَاسٞ يَتَطَهَّرُونَ

«Проженіть їх із вашого селища. Воістину, ці люди хочуть очиститись» (7:82).

Ці режими прагнуть зберегти свою владу, корупцію, верховенство ідеї Заходу.

І після усього того, що трапилось, хіба залишились доводи, щоб виправдати мовчання?! О, мусульмани, у вас від Ісламу залишились лише закони шлюбу і розлучення! Невже ви допустите поразку на своїх землях? Хіба ви дозволите ворогу захопити ваші дома і позбавити вас честі?

وَقُلِ ٱعۡمَلُواْ فَسَيَرَى ٱللَّهُ عَمَلَكُمۡ وَرَسُولُهُۥ وَٱلۡمُؤۡمِنُونَۖ وَسَتُرَدُّونَ إِلَىٰ عَٰلِمِ ٱلۡغَيۡبِ وَٱلشَّهَٰدَةِ فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمۡ تَعۡمَلُونَ

«Скажи: «Трудіться, і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець і віруючі. Ви предстанете перед Відаючим сокровенне і явне, і Він повідає вам те, що ви робили»(9:105).

 

Газета «Ар-Рая»
Баян Джамаль
14 Рабі ус-сані 1441 р.х.
11.12.2019 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню