Люта атака Заходу і його помічників проти Ісламу і його святинь

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Скільки б не тривала боротьба проти Ісламу і мусульман і скільки б не змінювались способи цієї боротьби, починаючи з часів курайшитів, продовжуючи хрестоносцями і закінчуючи західними колонізаторами, які назвали боротьбу з Ісламом «боротьбою з тероризмом», жодна із кампаній проти Ісламу не носила характер чисто ідейного протистояння між західною цивілізацією, вигаданою людьми, і ісламською, дарованою Всевишнім.

Ніяка цивілізація, розроблена людьми — включаючи західні цивілізації, що поглинули християнство, — не здатна аргументовано боротись проти Ісламу і розбити його ідеї на розумній основі.

Тому завжди усе, що їм залишалось, це вести військові походи проти мусульман,як, наприклад, хрестові походи, з подальшою колонізацію ісламського світу, а також вводити мусульман в оману, обманювати їх, вигадувати проти Ісламу і мусульман усіляку небилиці і т.п. Невірний колонізатор — особливо в останні дні — не здатен приховувати своє вороже ставлення і ненависть до ісламської цивілізації, і при цьому він усе ж таки намагається виправдати свої дії і прикрити їх якимось благовидними приводами і гаслами на кшталт «прав людини», «свободи» і «справедливості». У той час як Іслам закликає усе людство до діалогу і ідейним диспутам на основі розумних доказів, Захід і прибічники спотворених релігій завжди і усіляко намагаються цього диспуту уникнути, вдаючись до підкилимним способам з метою підірвати авторитет Ісламу і мусульман. Про них Всевишній сказав так:

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ

«Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях приховується іще більша ненависть» (3:118).

Після падіння СРСР на початку 90-х рр. минулого сторіччя і поразки ідеології комунізму у світі не залишилось жодної запроваджуваної або готової до запровадженню ідеології, окрім капіталізму і Ісламу. Відповідно, у Заходу не залишилось конкурента у боротьбі цивілізації, окрім Ісламу. Оскільки у Заходу виявилась перевага у тому, що його ідеологія вже запроваджується, то він об’явив війну Ісламу і почав розробляти засоби боротьби з ним.

Так американський письменник Семюел Філліпс Хантінгтон у книзі «Зіткнення цивілізацій» описує конфлікт між Ісламом і цивілізацією Заходу, намагаючись представити це як боротьбу ідей і тим самим прирівняти цивілізацію Заходу з Ісламом, більше того, показати ідейну перемогу Заходу над Ісламом, у той час як насправді усе обстоїть зовсім не так, як намагається представити автор книги або якими він хоче бачити мусульман. Насправді Захід вів і веде у першу чергу військово-політичний конфлікт з застосуванням структур безпеки і своїх агентів в урядах мусульманських країн проти Ісламу і тих, хто закликає до нього, особливо проти «політичного Ісламу» сьогодні.

Для того, щоб виправдати свої неприйнятні у світовій спільноті нападки проти мусульман, Захід ініціював вибухи і масові вбивства там і тут, заснував цілі злочинні організації, що діють нібито від імені Ісламу і мусульман, вбивають громадянських осіб як у західних країнах, так і в мусульманських, загрожуючи їх безпеці. Ці правителі західних держав намагаються виправдати свої напади у відповідь на мусульман, тобто на тих, хто загрожує західній цивілізації, як про це сказано у книзі «Кінець історії» Френсіса Фукуями,який вважав капіталізм унікальною світовою ідеологією, що не має конкуренції, і не погоджувався з можливістю появи якої-небудь іншої ідеології. Тим часом Захід окупував Афганістан і Ірак, вбивши багато місцевих жителів, а місцеві, підконтрольні Заходу служби безпеки взялись репресувати будь-якого, у чиєму домі проводяться молитви. Таким чином, дійшло до того, що деякі мусульмани почали і справді вважати, нібито їх Іслам — це релігія терору і.

Але не минуло багато часу, як усі люди побачили правду, особливо мусульмани. Правда ця полягає у тому, що Захід і є джерело терору і його родоначальник. Тоді мусульмани стали іще більше упевнені в Ісламі. Вони зрозуміли, що правлячі над ними системи є агентурними і працюючими на Захід. Мусульмани виступили проти своїх режимів як проти режимів невір’я і агентів Заходу, вони вийшли проти з вимогою встановлення правління Ісламу на руїнах колишніх режимів. Бачачи це, західні мислителі були збиті з пантелику, тому що виявились нездатними відштовхнути Ісламську Умму від її релігії і нездатні оббрехати Іслам. У своїх ворожих спробах боротись з Ісламом вони опустились до рівня дітей, до рівня, який не спадав на думку навіть арабам у часи джахілії, тому що найбезглуздіше, що ті араби намагались зробити, це вигадати вірш, схожі з аятами Корану, звинувачувати кращого чоловіка у світі Мухаммада ﷺ у чаклунстві, говорити, що він насправді навчається Корану у одного із єврейських рабінів, і т.п.

Але мислителі на Заході виявились іще більше дурними, тому що не вигадали нічого кращого, аніж пропагувати і запроваджувати практику карикатур на Пророка ﷺ, тим самим врешті решт доводячи, що на більше вони не здатні, демонструючи повну відсутність яких-небудь аргументів у своїй цивілізації, відчайдушну ненависть, не здатну більше ані на що. Використовуючи нещодавню пандемію коронавірусу, вони спонукали родину Саудів до зачинення Двох Святинь в Хіджазі, як і взагалі мечетей в різноманітних ісламських землях, вважаючи, що тим самим вони перемогли Іслам. Проте усі ці дії мали зворотний ефект, і мусульмани стали лише іще більше триматись своєї релігії і іще більше ненавидіти свої режими, що працюють на Захід. Як наслідок, мусульмани стали іще сильніше бажати скинення своїх правителів і встановлення Шаріату Аллаха. Усі дії Заходу у такому дрібному форматі схожі з діями чоловіка, який збирає пачку білого паперу і намагається довести, що у нього в руках — справжні гроші.

سَاءَ مَثَلًا الْقَوْمُ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا وَأَنفُسَهُمْ كَانُوا يَظْلِمُونَ

«Погана притча про тих, які вважають брехнею наші знамення і вчиняють несправедливо по відношенню до себе» (7:177).

Зайве говорити про те, що причиною ворожнечі Заходу і його постійних нападок на Іслам і мусульман з їх святинями є ідейна слабкість Заходу і нелюдяна природа. З іншого боку, Захід спокійно дозволяє собі таку поведінку, тому що у мусульман немає своєї істинної Ісламської Держави, яка б втілювала собою ісламську цивілізацію, захищала б Іслам і мусульман від усіх ворогів, як говориться у приказці: «Релігія — основа, а правитель — захисник. У кого немає основи, той буде зруйнований, а у кого немає захисника — пропаде».

Ось чому Захід спокійно нападає на Іслам раз за разом з того дня, як рухнула Ісламська Держава, яка об’єднувала мусульман і захищала Іслам з його святинями. Мусульмани втратили Імама, який би, звертаючись до усіх цих дурнів на Заході, говорив би: «Ей, син невірної!». Якщо слава Ісламу не буде відновлена методом встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, то невірний Захід ніколи не припинить нападати на Іслам і мусульман. Так, Захід не зможе знищити Іслам та усіх мусульман,але він продовжить робити те, що робить, поки не встановиться Праведний Халіфат,довівши усьому світу повну безпорадність західної цивілізації і затуливши роти усім, хто погано говорить про Іслам. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

وَإِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِه

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» («Сахіх» Бухарі)

 

Газета «Ар-Рая»
Білял аль-Мухаджир — Пакистан
5 Раджаба 1442 р.х.
17.02.2021 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню