Аль-Акса — не сирота

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр внутрішньої безпеки єврейського утворення утвердив маршрут проведення «маршу прапорів», який запланований 29 травня 2022 року в Єрусалимі. За повідомленнями ЗМІ, марш залишається торішнім , починаючи з Дамаських воріт в сторону старого міста до стіни Бурак (стіна Плачу).

Єврейське утворення намагається утвердити свою «владу» над Єрусалимом і мечеттю аль-Акса. Сіоністи збільшують темпи створення нових поселень в Єрусалимі , продовжують руйнувати дома і виганяти палестинців, вбивають мусульман на вулицях, блокпостах і всередині самого старого міста, придушують будь-які демонстрації , коять замахи під час поховальних процесій (джаназа), не звертаючи уваги на жодну міжнародну критику на свою адресу.

Суть проблеми в протистоянні між сіоністським окупантом , з одного боку, і Ісламською Уммою — з іншого, полягає в тому, що євреї намагаються стерти політичні і історичні істини, стверджені на протязі сторіч. Сіоністи не в силах зробити так, щоб ми забули нашу першу киблу і місце, куди був перенесений Посланець Аллаха ﷺ. Незважаючи на хрестові походи,в результаті яких було встановлено християнське королівство на цих землях, невіруючі не змогли вирвати із серця Умми любов до цієї Благословенної Землі, а тільки збільшили у мусульман жагу до її звільнення. Салахуддін, нехай помилує його Аллах, звільнив її у битві при Хаттіні, яка досі зберігається у свідомості мусульман, що дає нам натхнення і сил при виді аль-Акси і Куббат ас-Сахра (Купола Скелі).

Купол скелі — об неї розбиваються надії євреїв, а її існування — символ їх слабкості і страху перед неминучим відродженням Ісламської Умми і нового Хаттіна і Айн-Джалута заради звільнення Благословенної Землі.

Мужній народ Палестини гордо стоїть перед цим жалюгідним утворенням і відбиває голими руками його зарозумілі нападки на нашу релігію і Умму, яка змела хрестоносців і розбила монголів. Ці перемоги і могутність відбились на поведінці мусульман, на їх героїчній стійкості проти єврейського утворення, яке і години не зможе встояти перед справжньою армією Ісламської Умми.

Ісламська Умма — це джерело стійкості і надія народу Палестини. Аль-Акса — не сирота, щоб наодинці протистояти євреям. Народ Палестини повинен проявити терпіння, не відмовлятись від аль-Акси і не залишати її. А на Ісламській Уммі лежить обов’язок надати допомогу і негайно вдатись до питання звільнення аль-Акси і викорінення з цих земель держави «Ізраїль».

Народ Палестини і блоковані в секторі Газа угрупування не звільнять аль-Аксу в одиночку. Сміливість вчених у дворах аль-Акси, крики жінок і плач старих не допоможуть звільнити Священні Землі. Іслам узаконив шлях для звільнення, і Умма раніше виступила по ньому під керівництвом Салахуддіна в Хаттіні.

Час нового Хаттіна прийшов, і незабаром, з волі Аллаха, армія Умми прийде до руху з новою силою і звільнить Палестину. Тоді увесь світ побачить, що повернулась армія Мухаммада ﷺ і відновився Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

О, щирі генерали і офіцери, аль-Акса чекає на вас! Народ Палестини зустріне вас такбірами (Аллаху Акбар) і тахлілями (Ля іляха ілля Ллах) так само, як зустрів визволителів — Салахуддіна і Кутуза та їх армію.

 

Газета «Ар-Рая»
Мусаб Абу Аркуб — Палестина
25 Шавваля 1443 р.
25 травня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню