Розпуста — невід’ємна частина демократії

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Американське посольство в Хартумі підняло прапор ЛГБТ-спільноти поруч з державним прапором Сполучених Штатів.

В диппредставництві сказали, що цей крок приурочений до 53-ї річниці бунтів, більш відомих як «Стоунволлські бунти». Як було зазначено на офіційній сторінці, посольство пишається тим, що піднімає прапор геїв, об’являючи про свій союз з ними і підтримці міжнародних прав людини, повідомляє газета «Al Intibaha». Варто зазначити, що публікація посольства була зустрінута з великим несхваленням підписчиками сторінки, які виразили обурення і гнів щодо того, що було опубліковано, і порахували це провокацією почуттів народу Судану, оскільки проголошуються ідеї, які суперечать звичаям і традиціям.

Очевидно, що це — провокація і аморальний крок американського посольства, яке, не рахуючись з почуттями жителів країни, піднімає над своєю будівлею гей-прапор. Але це не дивно для Америки, країни аморальності. Гомосексуалізм та інші непристойності стали проблемою, яку Америка хоче поширити в усьому світі, особливо в ісламських землях. Газета «Rai Al-Youm» опублікувала статтю від 03.06.2022, в якій задається питання: «Чому американські посольства настирливо підтримують гомосексуалістів і провокують консервативні суспільства? Посольство США в Кувейті опублікувало в «Твіттері» повідомлення Байдена про підтримку геїв і радужного прапору <…> Також посольство Вашингтона в Ісламабаді опублікувало твіт у підтримку прав геїв». Таким чином, Америка хоче експортувати ідеї, які лежать в основі її ідеології, в інші країни, і для цього вона здійснила багато роботи. Сайт «France24» опублікував новину від 07.02.2015, де говорилось: «Прес-секретар Держдепартаменту США Мері Харф заявила, що Джон Керрі призначить спеціального посланця по правам геїв в усьому світі».

Америка при Бараку Обамі приділяла особливу увагу цій категорії людей і засуджувала будь-яку протидію їм. Проблема гомосексуалістів була в пріоритеті для адміністрації Обами. Прес-секретар держдепартаменту США Мері Харф заявила, що «держсекретар об’явить про призначення спеціального посланця по правам геїв», підтвердивши інформацію, опубліковану американськими асоціаціями, активно працюючими в сфері захисту таких людей.

«Ми, безумовно, як і раніше, схильні до захисту і просуненню прав усіх людей, включаючи права геїв, що є основною темою держсекретаря Керрі», — додала прес-секретар. Сайт «France24» опублікував від 07.02.2021 інформацію, що президент США Джо Байден виконав свою передвиборчу обіцянку проводити зовнішню політику на «американських демократичних цінностях», поставивши права сексуальних меншостей у світі серед своїх пріоритетів більше, аніж будь-який попередній американський президент. «До усіх людей треба ставитись з повагою і гідністю, і вони повинні мати можливість жити без страху, незалежно від того, хто вони і кого люблять», — написав Джо Байден в своєму наказі. Таким чином, він ставить права сексуальних меншостей світу серед своїх пріоритетів більше, аніж будь-який попередній президент США, і тим більше — його попередник Дональд Трамп.

Новий президент-демократ відновив ініціативу, здійснену в 2011 році президентом Бараком Обамою, по «просуненню прав ЛГБТ в усьому світі». Байден, зокрема, пообіцяв «захистити прохаючих притулку, особливо геїв, трансгендерів і бісексуалів». Він почав вимагати від свого уряду боротись з дискримінаційними законами за кордоном.

У руслі цієї американської політики і свобод, які псують усе, до чого наблизяться, практично усі американські фільми і серіали мають гей-сцени, особливо в останні десять років. Сьогодні немає жодного американського драматичного фільму без гей-сцен, навіть в фантастичних серіалах є сцени любові між людьми з надзвичайними здібностями, «яких любов звела разом, незважаючи на закони природи». В них чоловік любить чоловіка, а жінка любить жінку. Кінематограф активно просуває ідею існування третьої статі, як це називають деякі американські газети. Чума поширилась в Америці, і тепер американці хочуть перенести цю хворобу в ісламські землі, прикриваючись свободою.

В 1978 році ООН заснувала міжнародну асоціацію лесбіянок, геїв, бісексуалів, транс- і інтерсекс-людей, відому під абревіатурою «ILGA». Проте проект з тріском провалився. Але через роки, починаючи з 2001 року, в Нідерландах почали реєструвати одностатеві шлюби; там навіть прийняли навіть нові закони про цей шлюб і урівняли його по правам і обов’язкам зі звичайним шлюбом. Окрім того, Нідерланди ініціювали партнерством з ЛГБТ-спільнотами. Подібні процеси перекинулись спочатку на Бельгію,а потім — і на більшість країн Європейського Союзу. В 2011 році більше 96 кран підписали резолюцію про одностатеві шлюби і повну турботу про бісексуалів і трансгендерів, незважаючи на те, що гомосексуальність суперечить усім релігіям. Але це не має значення для них, оскільки релігійні погляди не відповідають їх капіталістичній ідеології, звідки витікає поняття демократії і свободи.

Священнослужителі і правозахисники зійшлись на тому, що релігії і людські інстинкти відкидають гомосексуальність, усіляке їх заохочення і прославляння. Вони підкреслили, що авраамічну релігії чітко забороняють те, що відомо як гомосексуальність, згідно явним релігійним текстам в священних книгах. В дослідженні, наведеному газетою «Al Ayam», представники даних релігій застерегли від прийняття гомосексуалізму. Представник єврейської общини Бахрейну Ібрагім Нуно сказав: «Єврейські закони беззаперечно відкидають гомосексуальність». Пастор Єгипетської коптської православної церкви преподобний Ревіс Георг Міхаїл категорично відкидає тиск на країни з метою легалізувати гомосексуальність. Пастор Національної євангельської церкви Бахрейну преподобний Хані Азіз сказав: «Гомосексуальність — це катастрофа, і сучасність не виправдовує порушення релігійних текстів, які забороняють це».

Ці демократичні цінності Америка та інші капіталістичні держави хочуть поширити в мусульманських країнах, щоб гомосексуальність стала в ісламському світі реальністю і нормальним явищем, з яким треба рахуватись, як з будь-яким іншим питанням, а усі, хто заперечує, повинні бути засуджені.

Але чи допустить краща община, виведена на благо людства, щоб серед неї поширилась аморальність і заохочувалось подібне серед її доньок і синів? Чи стануть мовчати мусульмани при виді спроб нав’язати їм західні погляди громадського устрою? Західні люди хочуть, щоб мусульмани слідували їх образу життя, заснованому на відмові від будь-якого контролю і обмежень. Вони бажають стерти норми Ісламу і знищити цноту, порядність і чистоту в мусульманських країнах. Чи стануть мусульмани неприступною фортецею проти усіх спроб розбестити жінок і дітей, відкидаючи кожен заклик, який представляє собою протистояння ісламській думці і просвіті?

Тільки система цноти і чистоти зупинить отруйну західну культуру, яка суперечить людські природі. Так нехай же мусульмани поквапляться встановити систему Праведного Халіфату за методом пророцтва!

 

Газета «Ар-Рая»
Абдульхалік Абдун Алі
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Судані
28 Зуль-хіджа 1443 р.х.
27.07.2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню